Scudo Sports

Cyclokedi bisiklet cemiyeti

@chnkrmz strava 1 aylık ücretsiz deneme fırsatı sunuyor üyelerine zaman zaman. ben ayrı ayrı zamanlarda 2 ay kullanmıştım premium'u. ekstra bi' faydasını göremedim ama gayet amatör bir bisikletçi olarak :)

Scudo
@feyza g zaten sadece kayıt olarak kullanıcas. bende bi huy var bişe alınca tam alayım diyorum. zaten apk sıda yok böyle iyi :)

Kedisine mama almaya bisikletle giden bu nezih cemiyetin mensupları, bulunduğumuz yerleri bildirirsek ortak hareket etmek ciddi şekilde kolaylaşır. Mesela bir akşam iftar düzenleriz herkese uygun bir mekanda.

O zaman sağdan saymaya başlayalım. @Sadettin Z. Istanbul - Pendik

@chnkrmz İstanbul ""[Bağcılar]"" :cool:

Günce - Cekmekoy

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
gerçekten acemi ve yeni biri olarak benide kabul edersiniz umarım....:)

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Çağlar Çağlayan - Denizli

Beni de yazın lütfen :)

Evren Özbilen - Göztepe

Tolga Günsezer - Sarıgöl / MANİSA

forma ile birlikte kask'lara isim soyad ve 112 gelmeden kaskımı çıkarmayın yazısı ile bisiklet üstüne de isim soyad acil durum telefonu olacak şekilde sticker da yaptıralım mı?

bizi de ekleyin lütfen
İzmir-Bornova
23729 dosyayı görüntüle

Ben bu olayı çok sevdim. İzmir'den daha fazla katılımcı olunca ufak turlara hemen başlayalım. Benim de birkaç önerim var:
Bisikletin üzerine isim soyisimden çok bu grubu simgeleyen bir sticker olursa daha iyi olur bence,
Katılımcılara numara verilip o numaraların işli olduğu tsirt ya da forma daha hoş olur. Ön tarafta grubun simgesi, arka tarafta grubun ismi ve özellikle şehir yazılırsa daha güzel olur bence. Motor grupları yaptırıyor, onun bisiklet türü daha hoş olur.
Böyle bir grup kurulduğu için, kurucusuna sevgi ve saygılarımı sunarım.

Geri