Scudo Sports

Cyclokedi bisiklet cemiyeti

Scudo
Strava grubuna ben de dahil oldum. Zaten profil resmimde elimde kedi vardı, isabet oldu :) Yalnız burdaki kedili logo daha güzel bence oradakinden. Ayrıca Eskişehir için başkan bulundu ise üye olabilirim.

stravada 8 kişi olmuşuz :) facebook işine kim giriyor, yapayım mı?

@Atacan ben facebook kullanmıyorum, eğer zahmet olmazsa ve istek varsa sen yapabilirsin.

@feyza g Logo tekrardan düzenlenecek zaten. Hep beraber nasıl olmasına gerektiğine karar veririz.

facebook'a gerek var mı bende onu sorguluyorum kendi kendime. bisiklet dersek strava, kedi-resim falan dersek instagram üzerinden paylaşım yapsak. zaten yazışmaları falan da buradan götürüyoruz?

@Atacan Ben şu aşamada gereksiz görüyorum fakat @chnkrmz gerekli gördü, onu bir dinlemek lazım, belki bilmediğimiz hususlar vardır.

Ben de facebook kullanmıyorum, daha farklı bir platform bulunabilir. yahoo groups desem fazla mı maziden seslenmiş olacağım :)

Strava'nın gruplar için hazırladığı planlı sürüş seçeneği çok güzel. Bu arada isteyen herkes cemiyete dahil olabilir. Yakında sayımız artarsa kendi aramızda organizasyonlar yaparız.

Dün akşam mevzu aklıma geldi uzun zamandır kimseden ses soluk çıkmadı diye düşünüyordum.kampta olduğumdan internetim yoktu yazamadım.bence logonun ilk hali çok daha güzeldi tabii yine de ortak karar verilir.atilla abi sen maliyetleri öğrenince buradan paylaşacaksın değil mi? Yama -tişört organizasyonlarını sen mi yapacaksın?

@Matiz onlar sonraki ve basit işler. Logo bir son halini alsın gerisini hallederiz.

Arkadaşlar merhaba, bir aksilik çıkmazsa bu akşam iş çıkışı tasarımlailgil bri kaç güncelleme yapıp paylaşacağım sizinle.
Facebook grubunun olması daha iyi.
Bakarsınız yakında bulunduğumuz bölgelerdeki sokak hayvanlarını yeni evlerine bisikletler ile taşırız.
Hatta buluşup bisikletle besleme noktalarını bile geze biliriz.
Not: Strava ya nerden nasıl ve kim ekliyor. Beni de bir zahmet ekleyin.
Kolaylıklar..

@gunce strava için üyelik serbest, aşağıdaki linkten girebilirsiniz

(link)

Bahane ile herkes fikrini söylerse, onaylı üyelik sistemine geçmeye gerek var mı?

strava kullanmıyorum zorla yükleteceksiniz yani :D

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
strava da açtık hadi hayırlı olsun :D

internet paketim artık yok. bu zımbırtı sadece gps ile çalışabiliyor demi ?

@Atacan stravanın premiumu önerir misin. apk sını araştırmaya değer mi. runtastic pro var gerçi telefona kurmadım evde duruyo apk sı

• Beğen
Tepkiler: Atacan
@chnkrmz strava premium denedim ama benim kullanım şeklime göre free'si yeterli geliyor. power zone analysis falan beni aşıyor henüz. apk'sı olmayabilir, çünkü zaten uygulama her ikisinde de aynı, free mi premium mu olduğunu kullanıcı hesabından algılıyor. runtastic pro zaten ara ara ücretsiz olan bir uygulama, iphone için applestore ve note4 için amazon store dan ücretsiz indirmiştim ben zamanında.

kedi ve bisiklet severler olarak korsan'a karşıyız değil mi? en azından çok kullandığımız uygulamaları basar parayı alırız :)

@Atacan haklısın korsana hayır. ama apk masumca :kedicik:

Geri