Scudo Sports

CycloCross ve Road

@UptownRyder
Hocam merhaba , bende trek madone vardi fulll karbon onu sattim caad10 ultegra aldim gercekten 700 gr kadar daha hafif ve daha rijit aluminyum bisiklet olarak bakmayin caad a cok atik bir bisiklet. Cogu alt ve orta seviye karbondan hafif bir bisiklet.Bikesforum da cult of caad topigine bakmani oneririm.Bu kadroya yatirim yapan cok .

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Scudo
Teşekkür ediyorum :) dediğiniz konuya bakıyorum.Caad 10 alacağım böyle giderse.Çok fazla karbon bisiklet muhabbeti görüyorum ondan dolayı dedim madem para verilecek o kadar karbon olsun.Aslına bakarsanız benimki biraz da psikolojik.Şu an kullandığım 13 kd'den sonra Caad 10 zaten uçak gibi gelecek bana :D tekrar teşekkür ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Arda_7
Karbon - Alüminyum konusunda, karbon her zaman öndedir. Fakat Caad serisi istisnai performansa sahip olduğu için, alt seviye karbonlara karşı tercih edilebiliyor :)

• Beğen
Tepkiler: Arda_7
@Gökhan Toros
Haklısın hocam ben bizzat denediğim için önerdim .Şu an caad10 ultegra kullanıyorum .Çok memnun kaldım.Trek karbon olmasına rağmen istediğim tepkiyi alamıyordum .madone 3.1 belki alt modelı olduğundan dolayı olabilir.Ama caad sanki alü değilde başka bişey trek de alamadığım performansı caad da alıyorum.Bütçeyi oluşturabilirsem karbon jant seti ve bir kaç karbon parçayla inanılmaz bir bisiklet olacağını düşünüyorum . :hhhhhh:

Caad da pisman olmayacagini dusunuyorum.Aldiginda fotograflari bekliyoruz. :D

@UptownRyder

Benim bisikletimi Amerika ve Almanya'dan alabilme şansım var. Ama fiyat dezavantajına rağmen buradan alacağım. Ben de uzun süredir araştırıyorum. Değişik bir çok forumda yazdım. İnsalar hep ağız birliği etmiş gibi ne alıyorsan yerel mağazandan al diyorlar. Bir problem olursa karşında bir muhattap bulabilmek önemli. Aklında olsun ;)

@Çağrı Soylu

İyi, hoş demişler ama Canyon alanlar ne yapsın:D

(link)

bende cyclocross ile yol arasında kaldım. bunu görünce özellikle aklım karıştı başlangıç seviyesi bir yol alıp mtb min yanına koymak mı biraz onda biraz bundan diyip cyclocross ile mi takılmak ? sanırım cyclocross alsam da yol merakı peşimi bırakmıycak alayım da kurtulayım en iyisi :)

Geri