Ben de Cube cross race var. Bagajın alt ayakları için bisiklette giriş var bagajın ön kolları için delik mevcut değil. Burada bulunan tek delik çamurluk için yapılmış. Aşağıdaki sele kelepçesini kullanarak çözüm buldum ben.
@Emre-12 Sizin bisikletiniz de benim bisikletim gibi ne tam anlamıyla safkan yol ne de tam anlamıyla cyclocross. Hatta sizin bisikletiniz benim bisikletimden bir tık daha fazla yola yakın gibi.
@ÇaNakkaLeRuHu HOCAM BİSİKLETİNİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN. MAŞAALLAH ÇOK GÜZEL BİR BİSİKLET.İNŞAALLAH BİR GÜN BİZLERE DE NASİP OLUR . BİSİKLETİ KAÇA ALDIĞINIZI SORABİLİR MİYİM ACABA?
@trainspotting35
Sonradan lastikleri mi değiştirdiniz? cyclocross'un yerini tutuyor mu peki? yani çok hevesim var cyclocross a ama fiyatları görünce gözüm korkuyor 2.el bakındım bende ama 2.eldede çok satan yok
@ÇaNakkaLeRuHu hocam sizin ki gayet hoş konunuzu görmüştüm daha öncede, güle güle sürün
@ASAP Rocky Aslında amaç cyclocrosstu ama sonradan bu bisikleti kullanmaya başlayınca safkan yol bisikleti istediğime karar verdim. Şimdi safkan bir yol bisikleti arayışındayım. Benim bisikletim gövde yapısı ve jant yapısı maksimum 32 mm genişliğinde lastikleri kabul ediyor. Üzerinde 28 mm lastiklerle geldi şuanda 25 mm lastiklerle kullanıyorum. ÇanakkaleRuhu isimli arkadaşımızda beni engellemiş galiba mesajlarını göremiyorum.
@trainspotting35 Anladım hocam, ben safkan yol istemiyorum kesinlikle, en azından şimdilik istemiyorum çünkü benim kullanım tarzıma pek uygun olmadığını düşünüyorum. Bir de çok heves ettim, peki bildiğim kadarıyla cyclocrosslarda genelde 32mm lastikle geliyor zaten sizin gibi başka bir kadro tercih edip lastik değişip kullansam uygun olur mu? yani kullanım amacım şehir içinde genelde 30-40m lik turlar olacak, hafta sonları vb. daha fazla olur tabi ki, bazende daha uzun şehir dışı turlara gideceğim (belki kamplı)
@ASAP Rocky Ben sizin yerinizde olsam Endurance kadrolu bir yol bisikleti tercih ederim. Genellikle 28 mm lastikler ile geliyorlar zaten. 32 mm de takabilme olasılığınız var. Benim bisikletim de disk fren ve bagaj delikleri mevcut. 50-34 aynakol ve 11-32 ruble yokuşlarda size yardımcı olur.
@trainspotting35
Önerebileceğiniz model var mıdır? 2.elde düşünebilirim eğer daha uyguna mal edebilirsem, şuan önceliğim fiyat açıkcası. Dediğiniz gibi bagaj delikleri filan da önemli benim için