Scudo Sports

Cyclist Türkiye

Scudo
@Anonim Uyku olayını baya güzel anlatmışlar benimde baya ilgimi çekti, Davosta da parkurla baya harikaymış hani manzara falan gel pedallayalım diyor.
ama birtek dergide sürekli yol bisikleti ile alakalı konular var bu biraz canımı sıktı açıkçası kendimden birşey bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: Erdem Yıldırım
Yahu daha Haziran olmadı :D

D&R dan aldım ben. Ama migros ile inkilap kitabevinde yoktu

haziran sayısında ''tour de france'' hakkında yazı yok mu? kapakta göremedim de...bir de, çocuk eki nasıl? alan arkadaşlardan cevaplarını bekliyorum, teşekkürler :)

valla ben de abone oldum. 3. sayı ile aboneliğim başladı. yanında 1. sayıyı da göndermişler sağolsunlar. Peki, 2. sayıyı nasıl temin edeceğim ? Bu arada dergi dolu dolu. Belki dergi yönetiminin işine gelmiyordur ama az reklam bol bilgi var. Teşekkür ederim. :)

@erphan
TDF ile ilgili konular Temmuz ayında olacak. Yarışla beraber :)
Çocuk eki 3 bölümden oluşuyor.
1. Bisiklet alırken dikkat edilmesi gerekenler
2. Bisiklet sürmeyi öğretirken dikkat edilmesi gerekenler
3. Alınabilecek bisikletlerin listesi

@MeTaLioNs
Mail gelmiş olmalı size (gelmediyse de bi aksilik olmuştur)
Abonelikle beraber geçmiş sayıları da gönderiyoruz. Yalnızca 1. sayının gelme sebebi, o sıra ofiste hiç 2. sayı derginin kalmamasıydı.
Haziran sayısıyla beraber 2. sayı da elinize gelecek :)

Abone olmayan, fakat geçmiş sayıları tek almak isteyen varsa eğer info@cyclistmag.com.tr adresine mail atabilirler.
Kredi kartı ya da EFT ile hem güncel hem de geçmiş sayıların tek satışını yapıyoruz :)

Dergideki reklam/içerik oranını her sayıda bu şekilde tutmaya çalışıyoruz. Yabancı pek çok bisiklet dergisinden çok daha iyi bir orana sahibiz ve buna rağmen reklam konusunda şikayetler alıyoruz.
Teşekkür ediyoruz yorumunuz için :)

Tüketici reklamı sevmez ama derginin yaşayabilmesi için reklama ihtiyacı var. Reklam/içerik dengesinden ben memnunum. Kolaylıklar ve başarılar :)

valla reklamlar bisikletle ilgili olunca o bile ilginc ve faydali olabiliyor:)

Dergiyi bugün aldım akşama okuyacağım.Hazırlayanların ellerine sağlık.

@Gökhan Toros
Gökhan bey teşekkür ederim :) bugün, belki de biter diye Atlas dergisi aldım öncelikle. cyclist'i haftaya alacağım zira geçen sayıda okuyamadığım sayfalar var, henüz bitiremedim mayıs ayını;) yeni çıkacak olan Pedal dergisini de alacağım 15 hazirandan sonra ama şunu fark ettim; Atlas dergisini çıkaran grup yayınlıyacakmış Pedal dergisini de. eh, kafası az çok çalışan biri tahmin eder ki adamlar yeni çıkartacağı derginin reklamını yapmak için böyle bir ek koyar, bu da satılır :) benim gibi saftorikler de böyle forumlarda paylaşır :) hıı, kötü mü oldu bu paylaşım? hayır, bilakis kardeşlerimi haberdar etmekti niyetim :) eki beğendim mi? ebat küçük ama neredeyse 100 sayfa ve bence arşivlik, en azından alternatifi olana kadar :)

En çok yurtdışı gezi yazılarını seviyorum.

Keyifli okumalar!

Dosyalar

• IMG_20150602_170238.jpg
    IMG_20150602_170238.jpg
    126,2 KB · Okunma: 40
Dergiye artık kredi kartıyla abone olunabiliyor. Teyit etmek için telefonla aramıştım. İyiki aramışım. Telefona çıkan kişi ''hazır aramışsınız, tişört bedeninizi de söyleyin, ona göre gönderelim'' dedi. L beden istemiştim. Bana tam oldu.

Bu ay bisiklette geometri ve kadro boyu meselesini detaylıca incelemişler. Yok küçük kadro, yok uzanma mesafesi akılda soru bırakmıyor. Benim hoşuma gitti. Türkiye Bisiklet Turu'nun göbeğine kadar girilmiş. Emeği geçenlerin eline sağlık.
SAM_1104_800x533.JPG

İlk üç sayıla beraber geldi. Onlar bende zaten vardı. İsteyen olursa gönderebilirim. Olmazsa kafelere bırakacağım.

Dosyalar

• SAM_1104_400x267.JPG
    SAM_1104_400x267.JPG
    27,4 KB · Okunma: 22
Geri