Scudo Sports

Cyclist Türkiye

Scudo
Canakkale'li arkadaslara duyuru: Carsida barcin spor'un karsisinda eski bir kirtasiye var orada Cyclist Türkiye dahil bir cok dergi var.

Önceki sayıyı nedense bulamadım Eskişehir de önceki sayı elinde olan varsa almak isterim

@Hakan Can Onrat

Websitemiz üzerinden tek sayı satışına başlayacağız.
Sitemizi takip edin bu iki gün, abonelikle beraber o da açılacak.
Kargo dahil 9.5TL'ye sitemizden, geçmiş sayılar da dahil, tek sayı satın alabileceksiniz. Bu şekilde X ilde bulamıyorum sorununa da çözüm bulmayı amaçlıyoruz. Ertesi gün kapınızda :)

aktifpedal'ın dükkanlarında da satış başlamış. 3.5 dolar, ne dolarmış arkadaş kurtulamadık hayata entegre :)

Severek okuduğunuz Cyclist Türkiye artık Aktif Pedal Mağazaları ve(link)'da.
Çünkü Mutluluğa Çevirmek için;
Bir bisiklet,
Bir kask,
Bir Cyclist Türkiye yeter.
(link)

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
Bende özellikle dergiyi aldım çok beğendimi dile getirmek istedim inşallah çoook uzun soluklu olur bizde zevkle okumaya devam ederiz.

@Atacan Emre

Atilla Bisiklet Bostancı mağazasında da dergi satılıyor.

11091466_10153175695942319_3643806373383231854_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Dergiyi yöneten arkadaşlardan rica ediyorum. İlk üç sayıyı TRT Spor spikerlerine ölmüşlerinizin hayrına bedava ulaştırın.
Yok, durumumuz yok :) diyorsanız ben mayıs sayısını yollayacağım hayrına!
Hiç değilse bir sonraki seneye cumhurbaşkanlığı bisiklet turunu izlerken mevzudan az buçuk anlayan birilerini dinlemiş oluruz.
Ya da forumdan ya da dergiden uzman bir ekip TRT müdürünü bir görmeye gitsin, bir sonraki turu hayrımıza biz sunalım diye :)

Bu arada mayıs sayısı Çorum'a gelmiş. Carrefour'da var!

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Cyclist her ay kendini aşmaya devam ediyor. Bu ayki konulardan Hangi grupset neden daha iyi ve Ernesto Colnago usta ile yapılan söyleşiyi çok beğendim. Peter Sagan yazısı da gayet yerinde bir yazı olmuş. Galiba herkes kendisinden klasik zaferi bekliyor. Yazıdaki son iki cümle her şeyi açıklıyor zaten.

Büyük reis Spartacus için de bir yazı bekleriz artık...

@MehmetAliB.
Colnago röportajı çok süper gerçekten,bence herkesin okuması lazım...:harika::harika::cool:

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Colnago ile ilgili olan yazı ibretlik resmen! Özellikle kadroların bir kısmının İtalya'da üretilme ısrarı bizim ülkede kadro üretmeyen fabrika açmayan yerli firmalara ibret olsun bence!

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Mayıs sayısında MTB Teknikleri var mı acaba ? ona göre alacağım.

Adana'da yok.
üyelik açsalarda yıllık üye olsak. diğer türlü sıkıntı

@ilker özmüş Yukarıda Gökhan Bey'in bir iletisi var. Ona bakınız. Orada abonelik ile ilgili açıklamalar var. Yardımcı olur size.

• Beğen
Tepkiler: ilker21
Geri