Scudo Sports

Cyclist Türkiye

Scudo
İlk sayıdan daha güzel olmuş bu da bence iyiye işaret git gide daha iyi olacağını zannediyorum.

İlk sayıyı aldığım gibi bitirmiştim, 2. sayıyı tadını çıkara çıkara, yavaş yavaş okuyorum, 2 sayıyı da oldukça doyurucu buldum, umarım böyle devam ederler.

Kocaeli derince kipa da iki adet kaldı. Arkalara saklanmış arkadaş zor buldum. Dergilerin en önüne üst kısma koydum. Bilginize.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
Hep evde okuyacak değiliz ya :) Bu ayki sayının resmini de atlamayalım
http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/10/3341687ee0163ebadbddbc66a95e6388.jpg

ben 3 gün önce aldım 2. sayıyı. henüz 1/3 lük kısmı bitirebildim. farkındayım, yol bisikleti ağırlıklı bir sayı ve bu beni oldukça memnun etti doğrusu, okumaya ve takibe devam. emeği geçenlere tekrar teşekkür ederim. oldukça doyurucu bir dergi bence. teşekkürler :)

20150404_125718.jpg

Sabahin erken saatlerinde ikinci sayiyi kendim okurken ilk sayiyida kiz arkadasimin onune koydum..galiba onuda kendi saflarimiza cekmeyi basardim gibi.:)

Dergi bugün elime geçti. İçerik iyi, tasarım iyi. Daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu kanımca! Emeğinize sağlık!

Bir de...İlk sayıyı nereden bulabiliriz?

Arkadaslar, dergide forumun reklaminin oldugu sayfadaki (sf 23) bisikletin marka modeli nedir acaba?

Bu sabah antrenmanda Hasan abi ve Tufan da vardı. Dergiye ilginin kendilerinin beklediğinden de daha iyi olduğunu söyledi Hasan abi. Tufan, Sedona'nın Black Code 6'sını test ediyordu, sanırım bir sonraki sayıda bununla ilgili bir değerlendirme olacak.

SAM_0041.JPG

2. sayıyı dün Cepa D&R 'dan aldım. Bi 5-6 adet daha vardı.

Dosyalar

• 20150411_160400_HDR_1.jpg
    20150411_160400_HDR_1.jpg
    153,8 KB · Okunma: 31
Geçen gün bende aldım. Bir daha ki sayı çıkana kadar yavaş yavaş okuyacağım :)

uploadfromtaptalk1428827663014.jpg
Ne kadar da sağlıklı besleniyorum [emoji15]

@Fatih EZEN
Bulabildiniz mi?
Ben Kipa'ya ve 17burda'ya baktim fakat bulamadim.

@Berkay Kayalı
merkez carrefour da oluyordu ilk sayıyı ordan almıştım

Natilius nezih kitap evinde ilk sayısı hala mevcut. İki sayıyı birden aldım. İlk sayıyı kaçıranlara duyurulur.

@Sinan A.
Sag olun. Bugun bakarim, sansliysam aksama dergi ziyafeti var. :)

Geri