Scudo Sports

Cyclist Türkiye

Scudo
Dergiyi çok begendim. Profosyonel bilgilerin olduğu kısımlara şimdilik yabancı kalsamda gayet akıcı buldum. Harika bir girişim oldu bu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Dergi süper, akıcı ve akılda kalıcı bir şekilde anlatılmış bilgiler. Emeği geçenlere teşekkürler...

Atılan fotoğrafları görünce dayanamadım , bir tane de benden gelsin.

Sultanahmet tramvay durağı öncesi köşede kalan büfede 8 adet daha var dergiden.

image.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
Izmirden alan olmadı mı?

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10996310_10152736202573848_8306473240287156148_n.jpg?oh=b9dbfc73df40c74118c1f990fd497289&oe=55BB64FD&__gda__=1435053698_d61d1545af6c9cf063a41bbe2c4dea54
Akasya AVM D&R'da bolca mevcut.

Kıbrıs'ta halen ulaşamadım dergiye.

Dergiyi bugün bitirdim. Sadece bir ya da iki makalede günlük konuşma dilinin yoğun olarak kullanıldığını gördüm. Ayrıca mtb ile ilgili içeriği az buldum. Bunlar, ileriki sayılarda giderilebilecek eksiklikler. Bunun dışında dergi gayet güzel. Elbette herkesin eleştiri hakkı mevcut lakin objektif olarak derginin bu kadar eleştiriyi haketmediğini düşünüyorum. Bisikletle ilgili alternatifi olmayan, dili Türkçe olan bu süreli yayını baltalamanın lüzumu yok... Gelecek sayıda karbon kadrolara ilişkin bir içerik olacakmış merakla bekliyorum. .

@Yavuz SOYLU
Merhaba,
Şimdilik derginin Kıbrıs'a satışı düşünülmüyor. Yakın gelecekte, gelen taleplere göre dağıtımı başlanabilir.

Konuya da güncelleme ekleyeylm;
Bu hafta Asistan Editör olarak başladım Cyclist Türkiye dergisinde işe.
@Gökhan Kutluer'in yoğun temposundan dolayı, bundan sonra forumdaki şikayetlerle de ben ilgileneceğim.
Özellikle dağıtımla ilgili sorunlarda doğrudan bana ulaşabilirsiniz.

@Decsan

2 gün önce Balçova Kipa'dan aldım. 4-5 tane daha vardı dergi reyonunun en üst rafının arka taraflarında

• Beğen
Tepkiler: andjustice4all
@Gökhan Toros Kapak olmuş gidiyorsun :)

Dergi müthiş olmuş bu arada. Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Benim gibi detaycı bir adamı çok mutlu ettiniz şu an. Tekrar tekrar teşekkürler

http://i.imgur.com/nrHuM5U.jpg

Doğan sahacısıyla lafladımda dergi sağlam satılmış. Yetiştirmesi sıkıntılı dedi:)

• Beğen
Merak edenler için Ankara'da Dost Kitapevi'nde 3-4 adet mevcut.

İzmir seyehatimden dolayı okuyamadim. Şu İtalya'daki dağ gezisini okuyorum. Derginin torku daki yarışan kardeşimizle yapılan röportaj ini okudum. Türkçe olan yazılar iyi, çeviriler kötü. Röportajı çok beğendim ama italya gezisi bana yavan geldi. Okudukça yazacağım daha.

• Beğen
Dergiyi konya da d&r almış bulunmaktayım .Yayın hayatında başarılar.içerik gayet memnun edici , en azından şimdilik incelemeye devam..iyi akşamlar

Isparta Iyaşpark D&R'a da gelmiş. Bütün Türkiye'ye dağıtımı tamamlanmış diye tahmin ediyorum. İl merkezlerinde bulmak çok da zor olmasa gerek.

Geri