Scudo Sports

Cyclist Türkiye

Aydın'da D&R 'a stok sorgulattım ne yazık ki yok... elinde bulmuş olanlar varsa bana da 1 adet gönderebilirseniz sevinirim..

not: ikinci el aranıyor kısmında ilanım mevcut :)

Scudo
2 Gün önce İstanbul Yenibosnadaki Migros'un (Koçtaş içindeki) dergi ve gazete bölümünden aldım, dergiyi çok beğendim hepimize hayırlı olsun emeği geçen herkese teşekkürler. Ben aldığımda başka dergilerin arkasında kalmıştı aramasam tesadüfen görmem imkansızdı o yüzden bende 2 tanesi alıp ön raflara koydum kolay görülebilmesi için :) İlk sayıyı zamanında alamamak çok üzücü olurdu benim için. Bol pedallı günler herkese.

• Beğen
Tepkiler: alabao
@Yusuf Yılmazvural

Fikir sunulacak konu ve gerekçeler var, bir de alakasız olanlar. Eleştirenler dergiyi almadan takmışlar olayın "şirket stratejisine"... Bana uymuyor içerik şöyle, bunu böyle beklerdim, görsellik böyle olmalıydı vs. bir çok şey diyebilirsin. Ama çevirip çevirip fiyata takılmak bir şeyi çözmeyecek. Bunu da deneyip görecek dergi yönetimi de... Her şeyin müşterisi olmak zorunda değilsin, bu da bu dünyanın gerçeği... Tatava'ya da takılmışsın nesi argo onu da anlamadım: (link)

• Beğen
Tepkiler: Serdar Unalan
Öyle çok fazla aramadım etrafta. Her zaman alışveriş yaptığım "John Büfe'ye" uğradım. "Cyclist Türkiye" geldi mi diye sordum. Soruma "nağayguliz?" sorusu ile cevap verince derhal oradan uzaklaştım. Adı John olan birinin Türkçe bilmemesi ne garip!

Viaport D&R 'da buldum ve aldım sonunda.Yanılmıyorsam 1 veya 2 adet daha kalmıştı.Reyonda o kadar futbol ve magazin dergileri arasında ışıldıyordu resmen.Emeği geçenlere tekrardan teşekkürler..

Bulamayan olursa bakayım yarın aldığım yere, ilk sayı önemli ne kadar varsa alayım benden alırlar. Böyle bir dayanışma oluşturmamız gerekecek sanırım bu ay :D

• Beğen
konyada bulabilen arkadaşımız varmı acaba gezdiğim hiçbir yerde bulamadım :(

Şişli cevahir d&r mağazasından aldım dergiyi emeği geçenlere teşekkürler. Güzel bir dergi olmuş umarım uzun soluklu olur.

• Beğen
Bende dün işyerin de bi arkadaşla bu dergi olayını konuştuk ortaklaşa almaya karar verdik yarın veya bugün getirip okuyacağız İnşallah tabi bulduysa.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Elimdeki son bir dergi kaldı. Kargoyu ödemek isteyene bedelsiz gönderiyorum, öğrenciler için kargo da benden. Adresi özelden yazarsanız sevinirim.

• Beğen
İstanbulda bulamayanlar için

Kadıköy sahilde, Haldun Taner Tiyatrosunun önündeki büfe'de mevcut

8611 dosyayı görüntüle
@Kaan.Özçelik Abime Dergi İçin Teşekkür Ederim...Bulunduğum İlçe'de Tek Belki Bölgede Tektir Dergi:D,İlgilendiğim bir spor dalıyla ilgili derginin olması harika bir şeymiş onu anladım.İçerikte İyi..Yarın ki Sınavımdan Önce Bir Bölümüne Göz Atacam Pazar Günü Tur Yaptığımda Sosyete Guruh Gibi Denize Karşı Çayla Beraber Nirvanaya Ulaşacam:D20150306_105439.jpg

Ankaradaki arkadaşlar için söylüyorum, az önce köroğlu migrostan aldım 1 tane, daha da vardı, yetişin:))

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
Dergi Samsun ili sınırlarına girmiş bulunmaktadır, bulvar avm deki D&R dan aldım 4 adet daha vardı
DSCN0467[1].JPG

• Beğen
Ankara'ya dergi gelmiş evde bir bayram havası :kyfmyrn::okyrm:

Dergiyi almış bulunuyorum arkadaşlar.Aldıktan sonra yolumun üzerindeki yerlere de baktım dergi var mı diye.Gördüğüm yerler : Migros Kolej Şubesi (Libya Cad.) 3 adet, Dost Kitabevi 5 adet, Turhan Kitabevi 4 veya 5 tane vardı, Konur ile Meşrutiyet'in kesiştiği yerde üst geçidin altındaki büfede 2 adet gördüm,Maltepe ve Tandoğan arasındaki Migrosta da 4-5 tane vardı (burda moda dergilerinin arkasında kalmışlardı,aldım görünür yere koydum :krnz:) Muhtemelen tüm Migros'lara,D&R'lara ve birçok büfeye gelmiştir.

Dergiyi aldıktan sonra ben

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif

Geri