Scudo Sports

Cyclist Türkiye

Chip, Pcnet, PcMagazine gibi internette 2 tıkla bulacağımız şeyleri yazmıyorlar dimi bu Cyclist dergisine ? İçerik özgün olursa her sayıyı okumaktan ayrıca zevk duyar takip etmekte o kadar eğlenceli hale gelir diye düşünüyorum. Dergiyi okuyan arkadaşlar bu duruma bir açıklık getirebilir mi ?

Destek olmak için en azından arada bir alınabilir yukarıda bahsettiğim durum varsa.

Scudo
Bende yetistim bayildim dergiye reklamlara bile.

Dosyalar

• 20150304_160712.jpg
    20150304_160712.jpg
    59,2 KB · Okunma: 79
Ankara'da kimsenin dergiden haberi bile yok. Bir tek Turhan Kitabevi dergiyi duyduk ama henuz gelmedi dedi
Alamadim dergiyi ama cok tesekkur ederim bes bucuk saattir yuruyorum haftalardir evde curuyordum cok iyi geldi :)

Ben bugun Carrefour ve Migros a baktim hatta sordum bulamadık millet istanbulda bulamamış bende fatsa da arıyorum :)

Ben alabildim. Hızlıca göz gezdirdim. Çıkaranların eline sağlık güzel bir dergi olmuş. Böyle bir dergiye ihtiyaç vardı. Başka dergiler de bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: alabao
Eksik kalmayayım.
Nişantaşı Remzi Kitabevi'nde 2-3 tane daha vardı ;).

IMG_5490.jpg

Hızlıca bir baktım. Hem çevirilerin hem de Türk yazarların olması çok iyi.
Umarım testler konusunda çevirilere bağımlı kalınmaz da direk yazarlar tarafından yapılır ileriki aşamalarda:).

İyi akşamlar arkadaşlar,

Dergimiz hafta sonu itibariyle tüm yurtta yaygın hale gelecektir. Yani, dağıtım halihazırda devam etmektedir. Özellikle İstanbul olmak üzere büyükşehirlerde ise biten yerlere yeniden takviye yapılacaktır. Derginin tükendiği yerlerde dergi bir süre sonra tekrar olabilir. Bunu bilmenizde fayda var.

Dergideki ürün incelemelerinin çoğalacağından şüpheniz olmasın. Bisiklet dergilerinde yorumlanan ve incelenen ürünleri, genellikle o derginin editörü inceler ve bizzat test etmediği herhangi bir ürün hakkında görüş bildirmez. Dolayısıyla, hem tarafsızlık hem de doğru yönlendirme anlamında dergideki ürün içeriklerinin ilerleyen sayılarda sizleri tatmin edeceği kanaatindeyim. Amacımız sadece markaların bisiklet ve ürünlerinin reklamını yapmak değil, aynı zamanda son kullanıcının da kendine en uygun bisikleti ve bahsi geçen diğer ürünleri seçmesini sağlamaktır. Dergiyi bu anlamda birleştirici bir platform olarak düşünebilirsiniz.

Ankarada bu tip dergiler her ayın ilk cuma günü dagitilirmis. Kızİlayda bir bayinin yalancisiyim

Eğer Kızılay'da o köşedeki büyük kitabeviyse ben oraya güvenmiyorum.
Tüm askerliğim boyunca her çarşıya çıkışımda "Abi Cycling Plus, gelecek hafta kesin gelecek, ayıracağım sana" dedi... 6 ay boyunca hiç gelmedi...

@Edip Dinçer

kilo verme, moda, satın alma rehberi gibi şeyleri kapakta görmek bende derginin magazin ağırlıklı olduğu kanısını uyandırdı. Doğrusu bu bende biraz hayal kırıklığı yarattı. Tabi dergi yazarlarının ve editörünün kariyerleri hakkında bir bilgim yok. Mesala mtbtr nin yazarlarını hep seneler boyunca yarışlarda gördük. Ya da Eurosport tan Caner Eler'i senelerdir dinleriz. Cyclist dergisi de dilerim benzer kalibrede kıdemli ve tecrübeli bir kadroya sahiptir.

Resmi olarak destekleme devlet tarafından yapılan uygulamadır. Madem eleştirenleri taşlamıyorsunuz o zaman, yönetici olarak kavramları kullanırken anlamlarına dikkat etmenizi öneririm. Hani kaymakamın makam arabasının kapısında "Resmi Hizmete Mahsustur" yazar ya. Devlet Kamu görevi gereği kar amacı gütmeden destekler. Delta Bisiklet de Türkiye'de bisiklet gelişsin diye hayır işi yapıp bisikletforum u destekler. Ama bisikletforum sosyal medyada yer alan bir oluşum olarak delta bisiklete karşı tarafsız olmak durumundadır. Şimdi siz kavramları yanlış kullanırsanız size bisikletforum yöneticisi olarak delta bisiklete nasıl bir destek veriyorsunuz diye sorarlar ? Ben böyle bir soru sormuyorum. Sadece sizin yöneticilik vasfınızı eleştiriyorum. Ayrıca ben Delta Bisikleti çok severim, bana bisikleti sevdiren arkadaşça davranan kuruluştur. Zaten sevdiğim için yazıp duruyorum. Lütfen Bisikletforum olarak her zaman daha fazla tarafsız ve eleştirel olunmasına çaba harcayın. Eleştiri ve tartışma olmaz ise gelişmede olmaz.

@Edip Dinçer

Orası.. Artık Migros'a kaldık o zaman :)

@Gökhan Kutluer

Gökhan Bey merhaba, bisiklet giyimi üzerine daha ayrıntılı ve ürün tavsiyesi niteliğinde yazılarınızı bekliyorum. Bir çok insan bisiklet kullanırken kıyafet seçiminde zorluk yaşıyor, hatta ne giymesi gerektiğini bilmeyenler bile olabiliyor. Bu konuyu es geçmemenizi özellikle rica ediyorum. Teşekkürler :)

18:30 Küçükçekmece Tepeüstü Migros :harika:

Arkadaşlar dergimizi aldık çayımızı demledik şimdi dergimizde keyifli turumuza başlayalım / emeği geçen herkese teşekkürler...

Bu arada fiyat konusuna takılmayalım,

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    80,9 KB · Okunma: 88
Geri