Scudo Sports

Cyclist Türkiye

Dergiyi bu sabah Akaretler Migros'tan satın aldım. Yalnız bir tane vardı onu da ben aldım; gidip de bulamayan olursa "vay arkadaş sen dedin gittik de yoktu" olmasın. Derginin fiyatı tartışılmış ama aylık dergi çıkarmak, onu renkli ve kaliteli olarak basmak sonra da dağıtmak falan bunlar zor işler. Daha küçük gruplara ve az talepli konulara yönelik yapılan işler haliyle daha da zor ve maliyetli.

Bu arada çok merak edip de alamayan arkadaşlar mesaj atarsa aldığım dergiyi okuduktan sonra Beşiktaş'ta elden veririm. Bilgi paylaşılırsa güzel.

Scudo
Bu gidişle dergi ilk sayısı ikinci baskıyı çıkartabilir.

Dergiyi alamayan arkadaşlar üzülmesin. @Gökhan Toros a ulasırsanız ,sıze ayarlar dıye tahmın edıyorum. :tskler: Hatta her sayıda kapak olmayacagını düşünürekten , belkı de sızlere ımzalı olarak yollar. :cool: İmza başına kaç lira alıyordun Gökhancım :D

• Beğen
Tepkiler: lealtad
An itibariyle Tufan Sağnak ve Gökhan Kutluer Açık Radyo'da Şeytan Arabası programında konuk olarak Cyclist Türkiye hakkında konuşuyorlar.

Program 14:00 - 14:30 arası yayında.

Düzenleme: Çok çabuk bitti yaw :/

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Biri kahve ve dergi mi dedi...

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/04/b7870739bcaa8dbfe3afe63938bfd604.jpg

Buyaka AVM Migrosta bulabildim ben. Ama sonuncuyu aldım. Kalmadı orada.

Ekleme:
Buyaka D&R'da dergi var.

Marmara forum d&R da bolca var bende sahiplendim bi tane :)

Dosyalar

• 20150304_141736.jpg
    20150304_141736.jpg
    83,2 KB · Okunma: 50
Öğle arasında köşedeki büfeye uğradım, dergiyi ortalıkta göremeyince "cyclist geldi mi" dedim. "Bisikletçi dergisi mi" diye cevap alınca, ahanda buldum dedim. (Köşedeki büfe dediğim yer de Kızıltoprak Opet yanında olan büfe. Elinde epey dergi vardı da öne koymamış, bilginiz olsun:)) Sayfalardır süren forum yorumlarından sonra dergiyi inceleyeceğim diye ofise geldim. Kapıda patron "Aaa geçen arkadaşım bahsetti bu dergiden. Ben bir bakabilir miyim, veririm sonra sana dedi ve hoop aldı elimden. Akşama kadar da getirmez şimdi. Yani yorumları okumaya devam, ne diyeyim :)

Neyse kahve bitmeden yetiştim :)

WP_20150304_14_21_40_Pro.jpg

Sayfalarda geri geri giderken fiyatını görmeden önce fiyat konusundaki tartışmalardan haberim oldu ve 10 bilemedin 12 lira falan gibi bir tahmin yürütmüştüm. 9.5 liraymış. Bisiklete gönül vermiş birisi için hiç de yüksek bir fiyat değil aslında. Arkadaşın birisi bu dergiyi alabilmek için seve seve ayda bir paket az sigara içebileceğini söylemiş. Hak verdim. 9.5 lira nereye harcanmıyor ki? Çok büyütülecek bir rakam değil bence de.

Körfez İlçesi Carrefour SA' ya gittim. Doğan grubunun dağıtıcı olduğunu, derginin yarın sabahtan geleceği bilgisini aldıktan sonra mutlu mutlu ayrıldım marketten.

Ankara'da hiçbir Migros ve D&R'da yok bilginize..
Bulabilen varsa baska yerlerde haber edin lutfen

20150304_150255.jpg

Dergi elime geçmedi diye sizden gerimi kalacağım alın size türkiye cyclist. Bu arada bırak kahveyi kararmış bardağıma çay bile koyamadığım için arkadaşlardan özür dilerim.

Marmara Forum D&R'da hala 1 tane var. Ben içeri girdiğimde rafta olan 5 tanenin biri benim. Diğer üçü söz verdiğim gibi öğrencilerin. Özelden adres bilgisi bekliyorum. Kalan 7 taneyi de gelecek adreslere göre alıp göndereceğim.

@Yusuf Yılmazvural
Sağdaki bana benziyor ama....

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Bulamayanlar küçük büfelere baksınlar hiç ummadığım bir yerden aldım ben, bütün büfelerde var.
Cyclist Türkiye demeyin anlamıyorlar.Yeni çıkan bisiklet dergisi varmış diyin o zaman hemen çıkartıyorlar :D:D

@Yusuf Yılmazvural

kadırgalı ayselin bir musiki eseri ile cevap virmek istiyorum efendim: o kendini biliyor....

Madem bulamıyoruz Kayseri'de biz de korsan dergi basalım Mehmet Sunu. Kapak da sizin çizim olsun :))

@mehmetsunu

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Geri