Scudo Sports

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 2012

çok iyi ve çekişmeli geçecek bence rampada varsa tabiki :)

Scudo
Birkaç gün önce GreenEdge takımından birisi Türkiye kadrosundan çıkarılmıştı. Bugün baktım, yerine Matthew Goss eklenmiş. :) :) İşler kızışacak baya. GreenEdge hem McEwen'ı hem Goss'u getiriyor.

federasyon çok komik bir olaya imza atıyor yakında çıkar kokusu

Yarış kitabı çıkmıştır bilginize.İki sene sonra Pro Tour'uz iyi yoldayız

Geçen sene turu izlemek için gittiğimde altımda mtb olmasına rağmen insanlar benı yarışcı sanmışlardı altımda kot pantolon sırtımda çanta

TRT ve Eurosport etabın tamamını göstermeyecekler.Etabın tamamını izleyebileciğimiz bir yer var mı?

@Murat Eren

Eğer ulaşabiliyorsanız TRT HD son iki-üç yıldır etapların tamamına yakınını ya da tamamını canlı veriyor.Aynı anda TRT3'de canlı yayınlayacak.

Yayınlarda anlatımı kim yapacak bilginiz var mı? Eurosport yayınlarında Caner Eler gayet başarılı.TRT de kim anlatacak?

biz de bu gün Antalyadan Alanyaya start için gideceğiz.fotoğrafları pazar aksamı yayınlarım :) iyi seyirler

Büyük turların ve klasiklerin her sene yeniden tasarlanan, çok şık formaları var. Peki bizim turumuzun satın alabileceğimiz bir forması var mı? Tur sayfasından turla ilgili ürünlerin bulunduğu bir bölümde yok malum. Benim gözümden mi kaçıyor acaba?

THY gibi sponsorlar da gelebildiğine göre turun ticari tarafında potansiyel görülmekte ama bunun yavaş yavaş ürün satışı ile de kendini gösterebilmesi önemli olmalı kanaatindeyim.

Takipçilerin de sayısı her sene artıyor, sırf bu forumdan bile forma alacak yüzlerce insan çıkabilecektir, yeter ki uçuk fiyatlar çekilmesin - ki bizim gibi bir tekstil ülkesinde uygun fiyatlara forma üretmek gayet mümkün...

@Onuralp Armağan

Geçen seneki turda finish noktasında stant açmışlardı ordan satın alınabiliryordu,fiyat olarak 50 tl diye hatırlıyorum.

@AydınUS

Bu senede aynı durum söz konusumu herhangi bir bilginiz varmı ?

@Emre Yıldız

Bu seneki hakkında bir bilgim yok,geçen sene istanbul etabında finish noktasında görmüştüm.

Kayıt eden var mı arkadaşlar mümkünse paylaşılabilinir mi etapların yayınlanan kısımlarının tamamı arşivlemek güzel olurdu :)

Geri