Scudo Sports

Cumhurbaşkanımız salcanoyla takılıyor .. :)

Bir bisiklet forumundayız , bir ülkenin cumhurbaşkanı bisikletle açılış yapıyor , bisiklet sporu adına çok güzel açıklamalar yapıyor umut veriyor bunun karşılığında yapılan yorumlara bakıyorsun , inanılır gibi değil.

"Biz tabi bisiklet olayında aslında dünyadaki birçok ülke gibi, Batılı ülkeler gibi, bisikleti henüz sevdirebilmiş değiliz. Bisiklet noktasında altyapımızı da 'iyi yaptık' diyemeyiz. 'Bunda da çok başarılıyız' diyemeyiz. Ancak bazı illerimiz var ki başta Konya olmak üzere, onlar gerçekten bu konuda iyi adımlar atıyorlar, iyi altyapılar oluşturuyorlar. Temennim odur ki diğer illerimizde de İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya gibi buralarda da bisiklete yönelik, bisiklet yollarına yönelik altyapıyı da süratle başarırız ve bisiklete olan sevdayı da artırırız. Aynı zamanda bisiklet üreten firmalarımız da şöyle fiyatları uygun hale getirirlerse, o zaman bu işin tüketimi de çok daha farklı olacaktır. Ben buna da inanıyorum. Hem sıhhatimiz, sağlığımız noktasında gerçekten bisiklet sporu çok çok farklı bir spor. Bunun için tekrar Gençlik ve Spor Bakanlığımız başta olmak üzere Sağlık Bakanlığımız, Milli Eğitim Bakanlığımız, hepsini kutluyorum. Hükümetimizi kutluyorum. 3 Mayıs'ta tekrar bir arada olmak üzere uluslararası katılımcılara şimdiden başarılar diliyorum."

Scudo
Bisiklet kaskı güzel görünüyor. Volkswageni andırıyor. Almak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
Bir işi de tam yapsak... Kadro boyu ufak, sele boyu ayarsız, selenin kendisi ve kask da hakeza. Hani sırf imaj için bile olsa estetik bir iş yapılsa çok daha iyi olurmuş. Salcano, bir yerde kendine yakışanı yapmış aslında, mesaj da "kullanıcı CB bile olsa biz bildiğimizden kıl kadar sapmayız" mesajını da inceden vermiş :)

NOT: Bu arada Bisikletforum'da ne şekilde olursa olsun siyasete karşıyım. Belki futbol (spor harici olan kısmı) da buna katabiliriz. İşin içine ne zaman bunlar girse muhabbet *oka saracağı %100. Sonuçta herkesin bir siyasi görüşü var ve kimse de aptal değil. Hiç kimse de başka birisi öyle yazdı diye düşüncesini değiştirmez. Siyasi muhabbet isteyenin bunu yapabileceği onlarca mecra varken burada kaliteli tartışmaları siyasete bulayarak eksenini kaydırmak bu forumun tadını kaçırıyor. Buna hiç gerek yok, şurada nefes alıyoruz bisiklet muhabbeti yapıyoruz, öyle devam edelim lütfen :)

@Oğuz han T
suriyenin meşru devlet başkanının adı "Beşşar Esad". suriye devletine ve devlet başkanına hakaret, saygısızlık etmek için bu şahsın adını eğip büktüler. geçen seneki seçimlerde %80 (sandık, milli irade, suriye'nin içişleri, kediler vb.) küsür oy alarak devlet başkanlığına devam ediyor. dikkatinizden kaçmış sanırım. (makama saygıdan dem vurduğunuz için daha titiz davranmanızı beklerdim yoksa kendisinden de zerre hazzeden bir insan değilim)
başlık çukura sürüklendi. ben de buna vesile olduğum için özür dileyerek bu başlığa mesaj göndermeyi bırakıyorum.
RTE her ne kadar bisikleti tırt olsa da olumlu bir hareket sergiledi bugün. umarım olay salcano için reklam olmaktan ziyade bisiklet kullanımının teşvikine aracı olur. temiz, gürültüsüz, ucuz ve sağlıklı ulaşım sadece bisikletle mümkün.

Terbiyesizlik etmeyin. O iğrenç siyasetlerinizi de bu foruma alet etmeyin. Defolun gidin.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Yapmayın sevgili dostlar. Bir siyasi bugün isteyerek yada istemeyerek bizim heran gündemimizde olan, ancak toplumun farkında bile olmadığı bisiklet konusunu ülke gündemine taşımıştır. Hepimizin siyasi görüşleri farlıdır. Bundan doğal birşeyde yoktur zaten. Bu konu kişilerin ötesindedir. Bize dokunan ve fayda sağlayacağını düşündüğüm bir kare bu. Fotoğrafın bizlere ne getireceğine bakalım. Türkiye'de bugün bisiklet konusu gündeme taşınmıştır. Lütfen Unutmayın! bizleri hayatın içinde farketmesini beklediğimiz o çoğunluk ne kaskın markasından, ne kadro boyundan, nede selenin yüksekliğinden haberdar. Bizlere fayda sağlayacağını düşündüğüm bu konuda, fotoğrafın düz anlamsal olarak okunması ve asıl meselenin göz ardı edilmesine cidden üzüldüm. Kötüde iyide bizlerin. Konunun teması bisiklet iken bizler siyasete dalıyoruz. Herkese sevgiler.

İnsanların burda bisiklet dışında şeyler yazmasının sebebi öfkedir. Bu öfkeyi körükleyende sayın Recep Tayip Erdoğan'dır. Aslında yazılacak o kadar çok şey var ki kısa geçeyim. Abdullah Gül bisiklete bindiğinde kimse bu kadar eleştirmedi. Siyasete girmedi. Akpli olmayan biri dahi sever kendisini. Ama gel gelelim Recep Tayip Erdoğan'a. Zannediyorum ki Türkiye tarihinde bu kadar nefret duyulan bir siyasi karakter olmamıştır. İnsanlar görmeye bile dayanamıyor. Oturup düşünün neden Abdullah Gül'e kimse birşey demezde Recep Tayip Erdoğan'a laf eder.

@Ramadan Ş. Hala siyaset yapıyorsun. Ya kes, ya defol git kusura bakma ama. Ekşi sözlüğe falan git. İstediğin gibi yaz ama bu güzelim foruma siyeset karıştırma.

@Oğuz han T
O şahısa ben oy vermedim. İstediğim gibi konuşma hakkım var. Eğer oy verseydim konuşma hakkım olmazdı.
Evet sevmiyoruz. Cumhurbaşkanı oldu diye ülkeyi batırma hakkı mı var? Konuşurum, protesto ederim.
not: Bordo klavyeli değilim.

@Ramadan Ş.

bu kadar nefret duyulan mı !!!
nefret duyanların mayasını bu millet çok iyi biliyor
her seçimde de ağzının payını veriyor.

türkiye cumhuriyeti tarihinde gelmiş geçmiş en çok anadolu milletinin teveccühünü kazanmış bir lidere ne cüretle bu kadar küfür hakaret iftira yapılabiliyor anlayamıyorum.

@SuatYRDGN

Oy verme saygi duyariz zaten senin oyuna da ihtiyaci yok merak etme . :)

Batan ülke neresi sanirim Yunanistan dan bahsediyorsun lütfen arkadaşlar konuları saptırmayalım. Cumhuriyet tarihinde görülmemiş ilerleme ve istikrara sahip ülkemizden bahsedecek halin yoktur illaki sen Yunanistandan veya Avrupa ülkelerinin birinden bahsediyorsun sanirim. ihtiyaçları ve talepleri halinde batan ülkelere de kredi veririz sikinti yok. :)

@EK-73 Bence o düşmesin ayağını hemen yere koysun diye yapmışlardır garanti :D Kalkışta dengeyi kuramamış zaten :D

@Oğuz han T
Diyecek kelime bulamıyorum size. Kusura bakmayın ama at gözlüğü değil at kafası ile görmek böyle oluyormuş demek ki.
Ülkemizin halini göremezsin tabi öyle. :okyrm:

kendisini pek sevmesemde cumhurbaskanimizdir sonucta verdigi mesajda haklidir bisiklete binmesi bile bisikletliye sempati ve prestij kazandirir

Geri