Scudo Sports

Çukurova Üniversitesi

Scudo
@altınsoy izzet

vay izzet abim
3 kat ustundeyim
145 i araman yeterdi abi
ne istiyorsan yapalım !!!!!!!!!!

adanada okumaya baslayan veya okumaya devam eden butun bısıkletcı arkadaslara yardım etmeye calısırız.konaklama,ulasım,bısıklet yedek parca,gezı..
ıletısım kurmanızda fayda var.

selam halil abi tanışmıştık !
ünide bisiklet grubu kurmak lazım basıl yardımcı olursunuz ?

@hanifisari

yanıma gelırsen yardımcı olurum..

Arkadaşlar Çukurova Üniversitesi Bisiklet Gezginleri olarak her hafta düzenli olarak turlara çıkıyoruz , ortalama 150km civarı rota çıkarıyoruz. Üniversite bünyesinde kol kurma çalışmalarımızda olacak yakında :)

• Beğen
Tepkiler: Mert Can Şener
Arkadaşlar bu olay en son geçen yıl yapılmıs bu yıl de devam etmesini istiyoruz ve de hepbir elden destek verilmesini bekliyoruz.

Faaliyetlerimiz var.Eğer üniversitede öğrenciysen facebookta çukurova üniversitesi bisiklet kulübü grubuna üye olarak etkinliklerimize katılabilirsin.Yoksa adanada tur düzenleyen ABİT (adana bisiklet topluluğu) ve perşembe akşamı bisikletçileri var.Aynı isimli facebook gruplarından etkinlikler hakkında bilgi alabilirsin.Bunlar dışında adanada ayda 1 kritik çoğunluk etkinliği oluyor.Onun da facebook grubu Critical Mass Adana.

Hazirandan sonra aranızda bulunacağım inşallah :) Abit ve Critical mass adana etkinliklerine katılabilirim zaman buldukça :)

arkadaşlar dsi tokide otruyorum bir tane pedal arkadaşı bulamadım yaaaa.çıldıracam ...........şöyle 7 8 kişilik bir grup varsa bana mesaj göndersin lütfen 2 3 kişilik grupta olur farketmez.olsunda ..yalnızlık Allah (celle celalum) a mahsuss.

Geri