adanada okumaya baslayan veya okumaya devam eden butun bısıkletcı arkadaslara yardım etmeye calısırız.konaklama,ulasım,bısıklet yedek parca,gezı..
ıletısım kurmanızda fayda var.
Arkadaşlar Çukurova Üniversitesi Bisiklet Gezginleri olarak her hafta düzenli olarak turlara çıkıyoruz , ortalama 150km civarı rota çıkarıyoruz. Üniversite bünyesinde kol kurma çalışmalarımızda olacak yakında
Faaliyetlerimiz var.Eğer üniversitede öğrenciysen facebookta çukurova üniversitesi bisiklet kulübü grubuna üye olarak etkinliklerimize katılabilirsin.Yoksa adanada tur düzenleyen ABİT (adana bisiklet topluluğu) ve perşembe akşamı bisikletçileri var.Aynı isimli facebook gruplarından etkinlikler hakkında bilgi alabilirsin.Bunlar dışında adanada ayda 1 kritik çoğunluk etkinliği oluyor.Onun da facebook grubu Critical Mass Adana.
arkadaşlar dsi tokide otruyorum bir tane pedal arkadaşı bulamadım yaaaa.çıldıracam ...........şöyle 7 8 kişilik bir grup varsa bana mesaj göndersin lütfen 2 3 kişilik grupta olur farketmez.olsunda ..yalnızlık Allah (celle celalum) a mahsuss.