Scudo Sports

Cubeler hakkında fikrim yok lütfen yardım eder misiniz?

@bagetci
İşte kafama yatan olmadı, olsaydı zaten alacaktım. şehir bisikletlerinin üzerinde gayet normal kalın puntoyla cube yazıyor, kadro renkleri sade ve sıradan, maşaları sr suntour falan.. Ben de 29 mtb aldım, asfalt lastiği takınca zaten direk şehir/tur bisikleti olacak ;)

• Beğen
Tepkiler: wenom
Scudo
Küpçülere Pinkbike dan bir hediye :) Cube hakkında biraz daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız aşağıdaki linke bakabilirsiniz. Cube bisikletlerinin merkezi nasıl bir yer görün :
(link)

@bagetci bende Delhi var. Şahsi fikrim tur bisikleti olacaksa v frenli olmalı. Hatta süspansiyona bile karşıyım ama Cube'de v frenli düz maşalı tur bisikleti bulamadım. Sırf bu nedenle vsf bakıyorum. Tabi ki v fren denilince benim favorim Magura'dır.

• Beğen
Tepkiler: ulsbyrm ve wenom
Cube'nin 2000tl civarı yol bisikleti varmıdır. Varsa model alabilirmiyim. (max2500 ama 2000 e ne kadar yakın o kadar iyi)

efenim ben de baska bir konudan devamla benzer soruyu burada sorayım :

cok da fazla konu acmadan ustadlara hazırladıgım bir karsılastırma sorusunu sormak istiyorum :) su ana kadar @Ozan k. nın kafasını sisirerek elde ettigim ve kendi kafamdan salladıgım hicbir dayanagı olmayan veriler ısıgında su 2 markadan birine karar kılmak uzereyim :p
(link) veya (link)
ya da
(link) veya (link)

bu nadide bisikletlerin (kimisinin vitesleri daha iyi olurken digerinin kilosu daha az oluyor, ben hem yuvarlak hem sivri olsun istiyorum :p ) hangisinin bir adım onde oldugunu fark edebilen var ise lutfen bana da anlatsın :)

@ratm

Bu nasıl bir yer böyle. Resmen ay üssü alfa gibi.

@Onur İstanbul

Bir önceki bisikletim scott sub 30 şimdiki ise cube sl. Evet sub 30 bir katırdı sağlamdı öyleydi böyleydi. Üç yıl kahrımızı çekti. Birlikte bir 20 bin devirmişliğimiz vardır. Ama cube den sonra (imajıyla, teknolojisiyle, argesiyle) scott un lafı bile olmaz.

Cube agree gtc sl 2014 road bisiklet aldım 53 kadro donanım ultegra 11 6800 serisi Eskişehirden adapazarına gittim inanılmaz ivmelenen bir bisiklet 170 km yolu 5 saatte gittim. kadro ve komponent anlamında süper sistemler kullanıyor Almanlara hak verdim kullanınca dünyadaki en rekabetçi firmadır.
Eurobikedan fiyat performans ödülü bile vardır .
Yeni 2016 modellerde carbon kadrolarda c 68 c 62 teknoloji ürettiler tam bilmiyorum ancak bavaria carbon bavyerada üretilen Ax lightness Axel schnuraya yaptırıyor olabilir
Almanlar mühendislik anlamda bisiklet parçalarında çok iyiler Syntace tune ax lightness mcfk carbonice bike ahead canyon cube ghost stevens LİGHTWEİGHT gibi markalara sahiptir
Cannondale flash FSİ ve scott scale bisiklet yapan PETER DENK e çok teşekkürler bu arada :D SRAM komponentlerinin mühendisliğinide ALAMANlar yapıyor yani adamlar yaptığı işin hakkını veriyor Alman özentiliğim işçiliğedir soğuk insanlar değiller bence seviyorum :D .
İtalyanlarda da aynı özellikler var bilen bilir anlamak isteyene anlatmışımdır umarım iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Onur İstanbul
Gövde çatlatacak kadar güçlü olan SRAM :D
Shimanoyada saygı duruşu :D

(link)

cube analog mu?
Mosso 2671TB full Deore mi?
Yoksa Felt 7 Sixty mi?

@Onur İstanbul

bu arada uygun sartlar altında 19 km. inisli cıkıslı olan is yerime gitmeyi (aynı gun geri de gelmeyi :) ) planladıgımı. haftasonu canım kofte cekerse avcılardan basıp tekirdagda kofte yemek istedigimi de belirteyim.

@Onur İstanbul benim bu seceneklere tek itirazim masalarina. Araziye girmeyeceksen amortisor gereksiz agirlik. 2.5kg masa tasiyacagina mis gibi hafif 12kg bisikletinle takil derim. Sen bilin tabi. Biraz daha yavas gidersin gene ulasirsin gidecegin yere.

• Beğen
Tepkiler: KuzeydenGaliba
@Ozan k. (link) var ama hala 15,25 kg ? zaten 70-80 km yapsam yeter bununla fazlasında gozum yok :D

@mehmetsunu bisikletiniz sadece sl mi yoksa sl touringmi?

Ben bir Cube kullanıcısıyım ( Cube Delhi ) Anlattığınıza göre pek asfalttan çıkmayacaksınız. Süspansiyon güzel bir nimet ama belirttiğiniz koşullarda düz maşalı Scott Sub Evo 30 tavsiyemdir. Çoğu zaman maşayı kilitleyip unutuyorum. Ama bu dört bisiklet harici konuşulacaksa Cube Travel pro Rf de olabilir gibi.

Geri