@Mustafa Zeybek
Normalde gördüğüm videolarını izler, gelişmelerine yardımcı olacak olumlu ya da olumsuz yorumumu yaparım. Hiç olmazsa paylaşım için teşekkür ederim. Ancak asıl konumuza gelirsek başlığı görüp birkaç şey öğrenmek umuduyla videoya bakıyoruz, karşımıza 3 dakikalık hiç bilgi içermeyen, sadece cube adı geçen bir video çıkıyor. Açıklamada "etkinliğin keyifli anlarını sizler için bir araya getirdik" denmiş olsa da yanıltıcı olduğunu düşünüyorum.
Yine de yapıcı olayım:
Videonun dükkan önünde çekildiğinden kaynaklandığının farkındayım ama trafik gürültüsü çok fazla.
Arka fondaki müzik, trafiğin gürültüsünden geri planda kalıp ses kirliliğini arttırmış gibi hissettim. Ya da o gürültüde ne koysan sonuç bu olurdu belki. Bilemiyorum.
Maalesef video kısa ve boş. Ayrıten yukarıda yazdığım gibi yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Bu sefer olmamış demek istesem de eğer isteseydiniz videoyu başlıkta yazan içerikte yapabilirdiniz. Sizin bunu yapabilecek kapasitede olduğunuzu iyi biliyorum. Yani ortada bile isteye insaarı yanıltma durumu var. Keşke böyle bir yol izlemeseydiniz. Bu videonun cube' dan destek alınarak yapıldığı açık. Bu şekilde davranırsanız ancak kullanıcıyı markadan soğutup desteği kaybedersiniz.