Scudo Sports

Cube Kullanıcıları Kulübü

C:\WINDOWS\Fonts @çelikyürekli Çalıştıra kopyalarsanız direk font dosyasına gider

• Beğen
Tepkiler: Cihan Ali
Scudo
Çok teşekkür ederim, evde deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Turisti
Cube Nature Pro

selamlar, ilgilenen olursa diye satılık bisiklet ilanımı da burada paylaşayım.

Evimize 2. bir cube bisiklet daha girdi. Wiggledan aldım. Vergi dahil bana 3100 tl ye mal oldu.

Dosyalar

• IMG_20190922_135759.jpg
    IMG_20190922_135759.jpg
    756 KB · Okunma: 121
  • IMG_20190922_135806.jpg
    IMG_20190922_135806.jpg
    874,4 KB · Okunma: 106
  • IMG_20190922_135821.jpg
    IMG_20190922_135821.jpg
    852,2 KB · Okunma: 90
  • IMG_20190922_135827.jpg
    IMG_20190922_135827.jpg
    628,3 KB · Okunma: 81
Merhaba. benim bir sorum olacak Cube yol bisikleti kullanan arkadaşlara. Bende bir Cube Attain GTC karbon yol bisikleti almak istiyorum fakat bu benden işinin içinden çıkamadım bir türlü. Normal markalardaki 50-52-53-55 olan beden ölçüleri sele kelepcesi ile krank milinin ortasınının uzunluğu diye biliyorum hatta diğer bisiklet markları da şemalarında öyle gösteriyor. Fakat Cube de kendi sitesinde o uzunluk 56 cm ise bedende 52 diyor altta resimleri atacağım orda belli. Acaba kullanan arkadaslar bana yardımcı olurmu? resimlerde göreceğiniz gibi 50cm beden denilenin sele kelepecesi ile krank ölçüsü 46cm mesala. :( cube 01.jpgcube 02.jpgcube 03.jpg

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Merhaba. benim bir sorum olacak Cube yol bisikleti kullanan arkadaşlara. Bende bir Cube Attain GTC karbon yol bisikleti almak istiyorum fakat bu benden işinin içinden çıkamadım bir türlü. Normal markalardaki 50-52-53-55 olan beden ölçüleri sele kelepcesi ile krank milinin ortasınının uzunluğu diye biliyorum hatta diğer bisiklet markları da şemalarında öyle gösteriyor. Fakat Cube de kendi sitesinde o uzunluk 56 cm ise bedende 52 diyor altta resimleri atacağım orda belli. Acaba kullanan arkadaslar bana yardımcı olurmu? resimlerde göreceğiniz gibi 50cm beden denilenin sele kelepecesi ile krank ölçüsü 46cm mesala. :( 210849 dosyayı görüntüle210850 dosyayı görüntüle210851 dosyayı görüntüle
Cube, kadro boylarını üst boru uzunluğuna göre isimlendiriyor. Boyunuz ve iç bacak uzunluğunuz nedir?

• Beğen

alah allal 53 dediğimiz diğerlerinde 49 kadroya karşılık geliyor. çok küçük olmazlı ? şuan kullandığım 53 yani sele kelepçesi ile krank arası da 53.. Yani cube göre 57 kadro oluyor. Neden hemen hemen bütün yol bisiklerinde ölçüler aynı iken cube de böyle anlamış değilim kafam karıştı şimdi

Kullandığınız bisiklet nedir. Geometry tablosunu gönderin bir karşılaştırma yapalım. Siz sele borusu bitimini ölçüyorsunuz bence.

alah allal 53 dediğimiz diğerlerinde 49 kadroya karşılık geliyor. çok küçük olmazlı ? şuan kullandığım 53 yani sele kelepçesi ile krank arası da 53.. Yani cube göre 57 kadro oluyor. Neden hemen hemen bütün yol bisiklerinde ölçüler aynı iken cube de böyle anlamış değilim kafam karıştı şimdi
Sadece Cube değil Cannondale, Trek, Specialized gibi markalarda bu şekilde.
Seat Tube Length olayına takılmayın Cube endurance kadrolarda bu ölçü kısa. Size tam uyduğunu bildiğiniz bir kadronun geometrisini paylaşırsanız tam bilgi verebiliriz.
@trainspotting35 doğru kadro boyunu söylemiş size. Ben 179cm boy ve 84cm iç bacak uzunluğu ile Cube Attain 56 kadro kullanıyorum. İnternetteki size chart Cube un resmî sitesine ait değil. Doğruluğu şüphe götürür.

• Beğen
Sadece Cube değil Cannondale, Trek, Specialized gibi markalarda bu şekilde.
Seat Tube Length olayına takılmayın Cube endurance kadrolarda bu ölçü kısa. Size tam uyduğunu bildiğiniz bir kadronun geometrisini paylaşırsanız tam bilgi verebiliriz.
@trainspotting35 doğru kadro boyunu söylemiş size. Ben 179cm boy ve 84cm iç bacak uzunluğu ile Cube Attain 56 kadro kullanıyorum. İnternetteki size chart Cube un resmî sitesine ait değil. Doğruluğu şüphe götürür.
yukarıda paylaşmıştım 53 kadro ölçüleri şu şekilde cube 01.jpg

Sizin şuanda kullandığınız bisikletin ölçüleri.

Cube'da ölçü biraz farklı. Bu konuda yasmin sport veya Cube Almanya ile iletişime geçerseniz size uygun kadro boyunu söylüyorlar. Ben yaptığım hesaplamalarda 51 kadro uygunken bana 53 önerdiler ve bisiklet gelince doğru söylediklerini anladım. Çok hızlı geri dönüşleri var.

• Beğen
merhaba,
burayı okuyunca bir de ben yazayım dedim.
cube touring sl 2016 şehir tur bisikleti aldım geçen bayram öncesi, 46 kadro,
1.79 boy 76 kg 73 bacak, satan arkadaşla görüştüm bakım yapan bisiklet satış tamirci arkadaş beni gördü sana 46 olur dediler bisiklete bindim sele boyu yüksekliğini en alt sınıra kadar gömünce bisiklet seleye oturup sol ayak pedala düz bastığımda tam oldu. yani selede iken ayaklarım yere değmeyecek şekilde ve seleden kadroya inince de bacak boyunda iki parmak mesafe kalıyor ayaklar da tam yere değiyor. bu şekilde gidon-sele ayarı tam oldu ve kullanırken bir sıkıntı yaşamadım gerçi henüz 5 km bile olmadı ama diğer bazı bisiklet ölçüleri ile farklı olduğunu burada şimdi öğrendim.
benim şikayetim yok ama 46 kadro cube için bana doğru değil mi
selenin en dibe bir çıt kala takılı olması bana tam ancak oldu. normal şartta nasıl olmalı
bu bir sorun teşkil eder mi
teşekkürler

Merhaba arkadaşlar , aşağıdaki bisiklet için frame tavsiyesine ihtiyacım var.

(link)

171 boy , 70 cm iç bacak ve 60 cm kol uzunluğu için hangi frame'i tercih etmeliyim ?

Şimdiden teşekkür eder herkese iyi günler dilerim.

merhaba arkadaşlar. yollu olmaktan vazgeçip biraz şehirli olayım istiyorum. şöyle bir bisiklet var (link)
aradığım özelliklerde bir bisiklet ve hafif. birkaç oynamayla daha hafifletilebilir. Sizce bu fiyata bu performans yeterli mi? kullananlar varsa düşüncelerinizi öğrenmek isterim

Geri