Turisti
Daimi Üye
- Tepki
- 768
- İsim
- Enes
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
|
|
Cube, kadro boylarını üst boru uzunluğuna göre isimlendiriyor. Boyunuz ve iç bacak uzunluğunuz nedir?Merhaba. benim bir sorum olacak Cube yol bisikleti kullanan arkadaşlara. Bende bir Cube Attain GTC karbon yol bisikleti almak istiyorum fakat bu benden işinin içinden çıkamadım bir türlü. Normal markalardaki 50-52-53-55 olan beden ölçüleri sele kelepcesi ile krank milinin ortasınının uzunluğu diye biliyorum hatta diğer bisiklet markları da şemalarında öyle gösteriyor. Fakat Cube de kendi sitesinde o uzunluk 56 cm ise bedende 52 diyor altta resimleri atacağım orda belli. Acaba kullanan arkadaslar bana yardımcı olurmu? resimlerde göreceğiniz gibi 50cm beden denilenin sele kelepecesi ile krank ölçüsü 46cm mesala.210849 dosyayı görüntüle210850 dosyayı görüntüle210851 dosyayı görüntüle
Cube, kadro boylarını üst boru uzunluğuna göre isimlendiriyor. Boyunuz ve iç bacak uzunluğunuz nedir?
53 Kadro Cube size uygundur. 210854 dosyayı görüntüle
Sadece Cube değil Cannondale, Trek, Specialized gibi markalarda bu şekilde.alah allal 53 dediğimiz diğerlerinde 49 kadroya karşılık geliyor. çok küçük olmazlı ? şuan kullandığım 53 yani sele kelepçesi ile krank arası da 53.. Yani cube göre 57 kadro oluyor. Neden hemen hemen bütün yol bisiklerinde ölçüler aynı iken cube de böyle anlamış değilim kafam karıştı şimdi
yukarıda paylaşmıştım 53 kadro ölçüleri şu şekildeSadece Cube değil Cannondale, Trek, Specialized gibi markalarda bu şekilde.
Seat Tube Length olayına takılmayın Cube endurance kadrolarda bu ölçü kısa. Size tam uyduğunu bildiğiniz bir kadronun geometrisini paylaşırsanız tam bilgi verebiliriz.
@trainspotting35 doğru kadro boyunu söylemiş size. Ben 179cm boy ve 84cm iç bacak uzunluğu ile Cube Attain 56 kadro kullanıyorum. İnternetteki size chart Cube un resmî sitesine ait değil. Doğruluğu şüphe götürür.
Bu gönderdiğiniz Carraro ölçüleri sanırım ve endurance tür bir kadro değil bu. Ayrıca hangi ölçü sizin kadronuz?