Scudo Sports

Cube Kullanıcıları Kulübü

Cube Attain GTC Karbon kullanıyorum, kullandıkça daha çok sevdim keyifli ve rahat bir bisiklet çok memnunum. Diğerlerini deneme şansım olmadığı için bir şey söylemem doğru olmaz ama Spec. de fena değil bu bisikleti almadan önce araştırmıştım kadro tasarımı hoşuma gitmişti.

Tercih yine sizin herkes farklı telden çalar =)

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
Scudo
@ozips hangi boy arıyorsunuz buldunuzmu peki?

@Pawcraft Hocam bu bisiklet sizin mi biraz daha resim koysanız daha rahat satarsınız aslında. Renk falan belli değil. Belki takas yaparız. ;)

@trainspotting35

neden benim olmasın yahu :)
çamurluklu ve eski lastiklerle fotosu var ama çamurluğu @BerkEvren satın aldı, lastikleri de değiştim dolayısıyla yanılgı yaratmasın.
takas düşünmüyorum bir de :)

IMG-20181004-WA0004.jpeg

@Pawcraft Muhabbet konusu gibi oldu kusura bakmayın hayırdır bisikleti mi bırakıyorsunuz.

Boyunuz kaç acaba Cube kadro boyları farklı galiba biraz.

@trainspotting35

yok hayır tam gaz devam :)
1.73 boyum
53 kadro, diğer markaların 54 bedenine denk diyebiliriz. Cube geometrisi daha rahat dolayısıyla 5mm kısa 535 effective top tube. @trainspotting35

Cube Attain GTC SL Disk Kadroda bagaj delikleri var mıdır acaba bilen var mı?
@Anıl Erdoğan

Benim cube'im yok. Neden yok? Çok güzeller, hele o tek renkli kadroları. Kıskanıyorum sizi. Bir daha da gelmem buraya.

• Hahaha
@İstanb_lue
yok hocam ikinci el uygun fiyatlı başka bir bisiklet denk geldi :)

• Beğen
Tepkiler: İstanb_lue
@ozips
Ne geldi merak ettim ?

• Beğen
Tepkiler: ozips
@İstanb_lue
Scott addict30 2017 geldi. Ultegra R8000 ile yükseltilmiş :) artık bir karakaçanım oldu yani :)

@İstanb_lue

Benim bildiğim kadarı ile attainlerde yok
Fotosu
185000

Ama Nuroad pro Fe veya Nuroad proya bakabilirsin onlarda delikler mevcut fakat karbon değiller ve segmenti düşük .
Fe'de direk çamurluk ve bagajda var.

185001
184999

@ozips

Hayırlı olsun o zaman

@Anıl Erdoğan
Teşekkürler :harika::harika:

• Beğen
Herkese merhaba;
Cube Nature pro ile ben de aranız katıldım. Yarına elime geçer bisikletim. Buradan paylaşırım. Herkese iyi forumlar.

@horatio
hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler foto bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: horatio
Bugün teslim aldım bisikletimi. Kurulumu Bonova'da özge bike a yaptırttım. Gidon boğazına ek yapıldı. Yaklaşık 15 km kullandım. Sele biraz canımı yakacak gibi, önlem almam gerekebilir. 62 cm kadrosuyla tam oldu bana diyebilirim. Sanki gidon bir ek daha isteyebilir gibi geldi bana ama o zaman da çok biçimsiz mi duracak bilmiyorum. Çok eksiğim var, kask, eldiven, çanta, suluk,korna vs. Hepsini tamamlayıp umarım bir iki aya biraz uzun yol yapmaya başlayabilirim.
185984185985

Merhaba arkadaşlar,cube SL Road Race bisikleti almak üzereyim.Boyum 172 cm ,bacak arası uzunluğum 76 cm
Stoklarda yalnızca 53 boy kadro mevcut.bana uygunluğu konusunda küçük bir el atmanızı rica ediyorum.şimdiden teşekkürler,sevgiler, saygılar.uzuuun araştırmalar sonucunda böyle bir karar verebildim.kendimi ayrıcada tebrik ediyorum ?
(link)

• Beğen
Tepkiler: horatio
@Machagi
53 gayet uyar. Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Machagi
Teşekkürler,kararımı verdim.Alıyorum

Herkese merhaba
Cube sl road race ile bende aranıza katıldım.Yoğun bir işhayatım sebebiyle yıllar içerisinde bisiklet dünyasına çok uzak kaldığımı farkederek,kendimi zaman içerisinde hazırladım.iş yoğunluğumu azalttım,spora,yüzmeye,yürümeye,koşmaya başladım.hazırlığım bir buçuk yıl sürdü.ilk aldığım küçücük bir pompa idi.sonra Garmin fenix 5 ile devam,şimdi bir fitness bisikleti.umarım doğru kararlar vermişimdir.selamlar sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: horatio ve Özcan
Geri