Scudo Sports

Cube Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Revolutions Galiba, cubeciler sorunlarını bulup hallediyorlar ,bu yüzden aktif olamıyorlar olabilir:D

arkadaşlar ben 53 kadro Attain SL yol bisikletimin grupset ve jant seti hariç tüm parçalarını (birlikte parça parça değil) satıyorum. Yani Kadro, Maşa, Sele, Sele Borusu, Gidon, Gidon Sargısı, Gidon Bogazı ve hediye orijinal kadroyla aynı renk matara kafesi.
ilgilenenler ilanı market kısmında bulabilir.
@Revolutions tarafından fotoğrafı paylaşılan renk aynı bisiklet

• Beğen
Tepkiler: Özcan
CUBE almayı düşünüyorum. Giant veya Specialized al diyen olur mu ?

@ozips

Ne tür için?

@uslsy

Cube Attain GTS SL Disc 2016 veya 2018 model ama 2016 modelin renkleri daha güzel :)
specialized allez sprint comp 2018 model
Giant TCR Advanced 1 dİsc 2018 model (en tuzlusu bu)

@uslsy
kesinlikle ilk soru bu? ne için kullanacaksınız? yol, mtb, şehir?

@ozips (link) bu modeli de seçenekler arasına koyardım ben olsam.

@trainspotting35 1500 dolar üstü zor. Almanya' ya gitme şansı olsa güzel olur ama.

@ozips (link) bu makineyi seçenekler arasına koymuşsunuz ama 2000 dolara geliyor bu bisiklet. 1500 dolar üst sınırsa bu bisiklette ve diğer seçeneklerde zorlayacak gibi sizi.

@ozips

Specialized'da çemberden fren, diğerlerinde disk fren var. Ayrıca Cube'un geometrisi diğerlerine göre çok rahat; TCR'ın ve Allez'nin geometrileri daha yarış odaklı.

Ekleme: @trainspotting35 fiyatı 1500€'nun üstüne olan bisiklet, ilave masraflar ve bürokratik engeller yüzünden sıkıntı.

@Murat B. Bilgilendirme için teşekkürler ben fiyat odaklı düşündüğüm için :):)

@trainspotting35 @Murat B. nin söylediği sebepten ötürü almanya'ya gidip gelme de baya masraflı olacağı için elemek zorundayım yoksa bütçe 9-10.000tl

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@ozips Cube Attain GTC SL Disk'i aldınızmı acaba?

Geri