Scudo Sports

Cube Kullanıcıları Kulübü

Murat Cömez hocam zaten kadro sıkıntı bide karbon alıcam şimdi başıma bişey gelir felan bana en yakın servis izmir merkezde arazmızade 500 75 metre fark var o yüzden sordum bilgi için ty :)

Scudo
Herkese merhaba,

cube attain race GTC modeli için Antep’te antepbisiklet isimli bir firmadan güzel bir fiyat aldım. ancak siz değerli kullanıcılar gibi bu olayın çok içinde olmayan yeni yeni giriş yapan birisiyim. Firmaya gerçeklik anlamında güvenebilir miyim? ve ilgili modeli önerir misiniz

teşekkürler.

@bricktopBen ayni modeli kullaniyorum. Bisikletten memnunum. 181 boy 82 bacak boyu ile 58 boy bisiklet biraz buyuk geldi bana vucudum cok esnek olmadigindan ve biraz daha dik kullanmak istediginden gidon boynunu kisalttim. Forumda konusu var zaten orayida okuyun derim. Ben tweaks den almistim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: bricktop
@Motorola ilginiz için teşekkürler.

firma, Tr distribütörünün sayfasınsa yetkili satıcı olarak görünüyor sanırım o konudan sıkıntı çıkmayacaktır diye düşünüyorum.ne dersiniz?

bir diğer konuyu daha soracaktım ki siz değinmişsiniz. boyum 178 bacak boyumu bilmesem de boyuma göre bacaklarım biraz uzundur. esnek bi yapım var ve ben açıkçası 58 kadronun bende büyük durcagını düşünüyorum. kararım 56 kadro gibi.

Firmayi tanimiyorum bu yuzden yorum yapmam dogru olmaz. Bacak boyunuzu kolayca olcebilirsiniz. Bu konuda videolar bile var bence 58 size buyuk olacaktir. Cube un bir boy tablosu vardi onada bir goz atin derim.

@bricktop

• Beğen
Tepkiler: bricktop
Giant roam 2 yi dun aksam yeni sahibine teslim ettim.az önce cube attain gtc race carbon 2017 siparişini verdim.
Umarım memnun kalırım...

• Beğen
Tepkiler: Pawcraft
@StradaHayirli olsun :)

@Ctndmr Bu bisiklet rahat kullanım amacıyla tasarlanmış bir bisiklet değildir. Daha çok performans odaklı ama aynı zamanda günlük kullanıma odaklı üretilmiş hibrit bir türdür. Bunun haricinde cube markasını çok severim. Kadroları oldukça sağlamdır ve alüminyum superlite adını verdikleri bir kadro kullanıyorlar. 7005 ve sertleştirilmiş alüminyumdan yapıldıklarını okumuştum. Kısaca oldukça sağlam olmalarına karşın (ki sitesinde ya 140 kg'a yada 150kg'a kadar ağırlık taşıyabildiklerini okumuştum) aynı zamanda oldukça hafifler. Örneğin bu model yanlış hatırlamıyorsam 10kg olmalı.

İlk nesil karbonlar alışkanlık oluşana ve servis bilgisi oturana kadar kırılma ve çatlamalara maruz kalıyordu. Karbon yapımı teknolojisi ilerledi ve karbon bisikletlere servis yapanlar artık deneyimli. Fiyat sıkıntısı da ortadan kalksa karbon tercih edilir. Bu farkı kapatmak için ekipmanları daha düşük seçiyor üreticiler. Ben de iyi grupset taraftarıyım. Aluminyum ve güzel bir grup seti, karbon ve ortalama bir grup sete tercih ediyorum

@emrahozkan
gidon boğazını yukarı açılı takmışsınız değil mi yükseltmek için gidonu?
Ben de öyle kullanıyorum.

@Pawcraft

Evet şimdilik öyle taktım, biraz bineyim bir de tersini denerim, açıları ayarlarım. Ama şimdilik böyle çok iyi konforlu, ellerim çok iyi uzanıyor fren kollarına.

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
@emrahozkan bir süre aşağı açılı kullandım sonra konfor için açıyı yukarı çevirdim fakat benim için biraz kısa kaldığını hissettim bir miktar fark ediyor sanırım. üşenmesem geri döndürmeyi deneyeceğim ama üşeniyorum sök tak.
sizinkinin modeli nedir acaba?

@Pawcraft

cube attain gtc 2017 benim model. 90mm gidon boğazı kullanmışlar, 53 kadro boyu. Ben 170 boyda olduğum için cuk oturdu, eski bisikletimin 110mm idi, bilsem değiştirirdim onunkini kesin, bu tam bana göreymiş. Aero posisyon almayacaksan gerek yok, ama yarış koşmadan önce belki gidonu aşağı indirmek işe yarar.

imkan olsa, 2-3 çeşit gidon boğazı değiştirerek en iyisini bulsak.

• Beğen
@Pawcraft

Selam. Aynı modelden bende de var. Cube yazılı sarı matara kafesi ile kadrodaki sarı renk birbirine turuyor mu?

• Beğen
@uslsy
Evet orijinal ürün olduğu için renkler birebir.
Yasmin bisikletten aldım ellerinde her rengi var. Ahmet bey yardımcı olur sorarsanız.

@Pawcraft

Super. Cok sevindim buna. Renk öyle ara bir renk ki hicbirsey bulunmuyor. Bir arayayim yasmin bisikleti.

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
Geri