Scudo Sports

Cube analoga İnce teker takilirsa:)

Scudo
bence de iyi lastikler ama iyi oturtamadik yan beyaz serit duzgun degil indirio duzeltip tekrar sisirecegim

@CEVDETBİLGE

yinede olmuyur tam bende 3 kere söktak yaptım tam olmuyor balaslı gibi dışardan ama dil sadece şeritler yamuk basılmış

@douach

Sabit maşa yerine süspansiyonu kilitlesek fark olur mu performans açısından ? iki seçeneğide deneme şansınız oldu mu acaba ?

masa kacirmiyorsa sorun olmaz ama duz masa daha hafif orda fark eder o zaman da hibrit gibi olur mu o da baska bir durum resmini koydugum trek 7.5 diskli haliyle duz masai mtb gibi

bir deneyeyim ama seritler egri olbilir haklisin benim derdim yamuk oturursa disleri de farkli yer mi

tesekkurler bugun sahildeydim hizi kivrakligi farkettim keyif aldim rengi ile uyumuda dikkat cekiciydi keyif almaya basladim

26x1.50 biraz sırıtsa da bence gayet iyi olmuş. Ben de 26x1.75 schwalbe maraton kullanıyorum. Asfalt zeminde gerçekten ciddi performans farkı oluyor ve bunu hissediyorsunuz. Güle güle kullanın.

tesekkur ederim kesinlikle benim de tercihim 1.75 olurdu ama bedava gelince idare edecem artik ama marathon iyi lastik iyi denk gelmis oldu paramla alsam yine marathon alip 1.75 alirdim bunlarin da cok siritmadigina sevindim

Geri