Detaylı katalog bilgilerinde ne yazıyorsa odur. Sitesinde yazana göre alıyorsanız işiniz iş. Bakın Sedona'nın sitesine mesela, ön aktarıcı, arka aktarıcı, vites/fren kolları ayrı ayrı yazar. Firmanın müşteriye verdiği değerle orantılı böyle şeyler.
Öncelikle barend açıları yanlış onu düzelticem ve kesin soracaksınız neden ikinci bir zincir koruma bandı taktın diye fazlalık vardı değerlendirdim
Lastiklerdeki yazıların bir kısmını kendim yazdım kalemle barend, km saati aldım; gidon ve gidon boğazını değiştiricem carbon alıcam tavsiyelerinizi bekliyorum... Herkese iyi pedallamalar..
hocam bizde dün arkadaşa aldık aynı makinadan çok güzel Allah kazasız sürmeyi nasip etsin ama hiç indirim yapmaması konusunda üzüldüm biz epeyce bir indirim ile sahip olduk sonuçda %30 u kar bu cihazın biraz indirim yapabilirlerdi
arkadaşlar bisiklet güzel arkadaş almış hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin bu saatten sonra fiyat konuşmak yanlış ve moral bozucu olur. hak verirseniz .. iyi akşamlar
+1 sonuna kadar katılıyorum Allah kazasız sürmeyi nasip etsin 3 5 önemli değil bende onu düşünerek yazmadım fiyat konusunu alan önemli olan verdiğin paranın hakkını verebilmek diye düşünüyorum inşALLAH'da öyle olur