Scudo Sports

Crx-2012 Yeni canavarım :)

@Recep BARITCI

o yüzden güvenmiyorum carraroya bir tek yapıyor arka aktarıcıyı slx adı slx ama sor slx mi slx der tabi onun haricinde bir tane bile slx parça yok.

Scudo
@enes savaş

Detaylı katalog bilgilerinde ne yazıyorsa odur. Sitesinde yazana göre alıyorsanız işiniz iş. :) Bakın Sedona'nın sitesine mesela, ön aktarıcı, arka aktarıcı, vites/fren kolları ayrı ayrı yazar. Firmanın müşteriye verdiği değerle orantılı böyle şeyler.

Beyler yeni fotoğraflar çektim birkaç değişiklik yaptım, fikirlerinizi bekliyorum bisiklet üzerinde neler yapabilirim diye :)

http://hizliresimyukle.com/images/2013/08/10/sJ6K1.jpg

http://hizliresimyukle.com/images/2013/08/10/FrwhY.jpg

Öncelikle barend açıları yanlış onu düzelticem ve kesin soracaksınız neden ikinci bir zincir koruma bandı taktın diye fazlalık vardı değerlendirdim :)
Lastiklerdeki yazıların bir kısmını kendim yazdım kalemle barend, km saati aldım; gidon ve gidon boğazını değiştiricem carbon alıcam tavsiyelerinizi bekliyorum... Herkese iyi pedallamalar..

bu canavarın kadro boyu nedir ? :) 50

hocam bizde dün arkadaşa aldık aynı makinadan çok güzel Allah kazasız sürmeyi nasip etsin ama hiç indirim yapmaması konusunda üzüldüm biz epeyce bir indirim ile sahip olduk sonuçda %30 u kar bu cihazın biraz indirim yapabilirlerdi

@Rmzn

Size ne kadara mal oldu ?

2050 TL. benim görüşüme göre baya yüksek bir fiyat bu bisiklet için. Ama yine de güle güle kullanın :)

Bu arada Aynakol Alivio serisi olabilir. Octalink göbek.

@Hasan Kılınç

Az önce sordum, 1800 tl peşin fiyata okey diyorlar

@Oğuzhan DERECİ

Bu bisikletin kadro boyu nedir? ve sizin boyunuz kaç? almayı düşünüyorumda aynısından

(link) buradaki crx 2012 ile bu sayfadaki crx 2012 bana farklı göründü, yanılıyormuyum?

hayırlı olsun maşanız çalışması nasıl bir test ederseniz iyi olur o maşaya karar kıldım da :)

arkadaşlar bisiklet güzel arkadaş almış hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin bu saatten sonra fiyat konuşmak yanlış ve moral bozucu olur. hak verirseniz .. iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Ben soruma cevap alamadım :)

@koraycan

+1 sonuna kadar katılıyorum Allah kazasız sürmeyi nasip etsin 3 5 önemli değil bende onu düşünerek yazmadım fiyat konusunu alan önemli olan verdiğin paranın hakkını verebilmek diye düşünüyorum inşALLAH'da öyle olur

@Berksan

Kadro boyundan dolayı öyle görünmektedir.

Geri