Scudo Sports

Crossmark vs. Python

Hangisi daha iyi?

• Toplam katılım
    23

Can Sonbay

Forum Bağımlısı
Tepki
300
Bisiklet
Giant
Maxxis Crossmark mı , Hutchinson Python mu?
Sanırım ikisininde kullanım alanları aynı.Ben %40 toprak , % 60 asfaltta kullanıyorum.İç lastikli kullanacağım.
Acaba ömürlerini,ağırlıklarını,yol tutuşlarını kıyaslarsak hangisi önde gelir?

Scudo
Python'un asfalt performansı hakkında fazla bilgim yok ama Crossmark yüksek basınçla asfaltta çok iyi deniliyor.Arazide de düşük basınçla sizi üzmeyecek cinsten.

Çok ağır ve teknik arazi şartları yoksa ben marathon serisi lastikleri öneririm :) Hem çok uzun ömürlü, hem mükemmel asfalt performansı ve yeterli bozuk yol tutuşu. Tek sorun bir miktar ağır olması. Fakat hem dayanıklı ve uzun ömürlü, hemde genelleme içerisinde hafif sayılabilecek bir lastik daha üretilmesi sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: Can Sonbay
@bisikletcanavari

Kullanış biçimi olarak daha çok araziye yatık,kalın ve dişli lastikler istiyorum.Bunun sebebi doğal olarak arazide iyi yol tutuşu ve kişisel olarakta mtb bisikletlere düz lastik yakıştırmamam.

Ama yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.Eğer bi çift daha lastik almayı düşünecek kadar lüksüm olursa o zaman sahil için marathon xr lar aklımın bir kenarında her zaman. :rolleyes:
:)

Oylamada 7 oy var şu an için.
6 sı Crossmark,1 kişi iste python a oyunu kullanmış.Tabi ki crossmark daha pahalı olduğu için bu benim işime gelmedi. :D
Oyunu kullanan/kullanacak bütün abilerime/arkadaşlarıma teşekkür ederim..

ben python kullandım 2,35.
dönüş performansı cok iyi cidden arazide iyi performans veriyor crossmark bilmiyorum ancak sizi dönüşlerde üzebilir belki.

Maddi imkansızlıklar beni python a sürüklüyor.. :D

Geri