Scudo Sports

crossland 04 dcl yoksa (mavic 321 xtr göbek)jant setimi

deniz çelik

Forum Demirbaşı
Tepki
193
slm arkadaşlar;(crossland 04 dcl )jant seti ve (mavic xm 819 dısc göbek xtr fh-m960 ) bu iki set arasında kara veremedim,hangisi daha akışkanlı ve sağlam,bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Scudo
Çemberler 819 mu yoksa 321 mi anlayamadım ancak 819 olduğunu varsayarsak tabi ki bu set çok daha verimli olacaktır. Kullanacağınız teller en azından DT Comp. ayarında olmalı.
Bir de, niçin M960 serisi göbek tercih ediyorsunuz acaba?

@deniz çelik

Mavic crossland fabrikasyon yapım jant seti , diğeri konfigrasyon sence hangisi olmalı ?

hiç fark etmez.Her ikiside mükemmel.

@HaliliOzturk

slm halil bey;819 jantı düşünüyorum,ben sğlamlık olarak ve daha çok akıcı göbek düşünüyorum;M960 serisi akışkan olduğunu duymuştum ama rulmen göbek olamadığı için mavic land setine daha ağırlık vermiştim,şimdilik ise (mavic 819 göbek HB-M765 xt ) veya(mavic land)bu iki set fiyatları hemen hemen aynı ama xtr m960 göbek takıldığı zaman maliyeti çok yüksek oluyor bu yüzden xt göbek li set veya mavic land seti ikisini kıyasladığımız zaman hangisini önerirsiniz bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim saylarımla.

ben herhalukarda örme setten yani xt+819+Dt champion yada comp telden yanayım hem bakımı ve onarımı daha kolay hemde çemberleri ve göbekleri daha uzun ömürlü hemde istediğiniz zaman ilerde tubeless olarak kullanabilirsin...

XT göbekler de sizi yarı yolda bırakacak ürünler değil. Rulmanlı olmaması bir eksi olabilir, ancak unutmayın ki "adam gibi" rulmanlı göbeklerin de fiyatı yüksek olacak.
Ben yine örme setten yanayım. Sonuçta dağ bisikleti kullanıyorsunuz, en azından yarın bir gün bir teli koparsa, çember yamulursa yedek parça sıkıntısı çekmezsiniz.

bu görüşlrinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Geri