Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Jant seti seçimi..

A

Anonim

Silinmiş hesap
Disk frene geçmek istediğim için jant seti alacağım,
300-400TL civarında bikaç alternatif çıkardım,

Alternatif 1) Mavic XC717 çember, Sapim teller, XT göbek Fiyat:400TL

Alternatif 2) Mavic XM317 çember, sapim teller, XT göbek Fiyat:300TL

Alternatif 3) Mavic Crossride set Fiyat:350TL

Alternatif 4) Temiz 2. el, fiyat konusu net değil, ederi hakkında bilgi verebilirseniz de sevinirim. XC717 çember, DT Swiss göbek, Dt swiss teler, sram pg 950 ruble, 2 adet XT rotor ve iç dış lastikler. (Satan kişi 400TL istiyor ama fiyatı piyasasından fazlaysa daha düşebilirim dedi) Göbek üzerinde model numarası yazmıyor dolayısıyla dt swiss in hangi modeli olduğunu bilmiyorum.

Kullanınım amacım XC olacak, setin sorunsuz ve sağlam olması en önemli kriterim, ağırlık çok önemli değil. Yukarıdakilerden veya 300-400Tl aralığında başka tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim..

Scudo
Mavic crossride ben de kullandım ama v fren uyumlusunu kullandım, kullanıdığım süre içerisinde sorun çıkarmadı gayet memnundum fakat diğer ürünler hakkında pek bilgim yok, fiyat ve kalite kriterlerine göre daha iyidir denileni almayı düşünüyorum.

Yazdığım göbeklerden 2si rulmanlı ikisi bilyalı göbek, yukarıdakilere göbek yönünden bakacak olursak hangisini tercih etmek mantıklı olur?

Bu arada 4. jant seti sanırım şu linkteki ile aynı jant seti..
https://www.bisikletforum.com/showpost.php?p=525937&postcount=1

crossrideleri bende kullandım gerçekten akıcı bir set ama fabrikasyon olduğu için herhangi bir parça değişimi çok zor tabi bazı parçaları yurt dışında satılmaya başlandı fakat uçuk fiyatları var ...

xt göbekleri daha iyi bir çembere örerseniz gayet iyi bir set olur(sapim telleri bilmiyorum)iyi bir ayarla crossridelerden daha iyi bir jant setiniz olur....bende jant seti ariyorum bana gelen tekliflerden biri xt göbekler--dt revo teller ve alex xcr 1000d çemberlere örülü qr dahil 1750 küsür bir ağırlığı olan set vardı çok çok az kullanılmış arkadaşın adı atakibrahim bence değerlendirin ....

bu arada şu set nasıldır xtr 975 göbekler -alexin 430 gr lık çemberlerine örülmüş fakat dt tel dediği revomu championmu bilmiyorum peşin 600 tl gibi bir fiyatı var ....??

(link)

Geri