Scudo Sports

Critical Mass Turkiye, Istanbul, 2008

esperanto

Üye
Tepki
0
(link)

Ekim'de memleketim Gökova'da da ayrıntılı şekilde detaylandırırız umarım bu fikri. Muğla gurubunun ve diğer tüm gurupların katkısına ve fikirlerine ihtiyacımız var. Organizasyonu diğerlerinden ayıracak ve olaya bilimsellik katacak olan bir şey de eğer hayata gerçekleşecek olursa bir liderimizin olmayacak olması=) "Great man" teorisini çürüten bir organizasyon=)

Bu arada Mayıs'ta Gökova Pedallarınızın altınızdayken ben de ordaydım, ama resimlerinizden ama yüreğimle=) Benim bisikletimi de umarım o süper arabanın arkasına 6. yaparız=) Resimler de bir harikaydı, Gökova'da pedallamak bir ayrıcalıktır tabii! ;) Ama ben Gökova'da yalnız gezerken nerdeydiniz diye de içim yanmadı değil...Görüşmek üzere...

Scudo
ben buna varım....yer,zaman belli olsun yeter....çünkü biz Trafiği engellemiyoruz, trafik biziz!

ben de kesinlikle elimden geldiği kadar destek vermeye hazırım

@sinto

forumda ilgili kişilerle fikri paylaşırsan iyi bir destek olur.
kolay gelsin..

Kesinlikle yer ve zaman belli olsun bende gelirim.Trafikte görülen her bisiklete binen insanın "mahallesinde bakkala ekmek almaya giden çocuk" şeklinde tanımlanmasının ne kadar yanlış olduğunu birazda olsa göstermiş oluruz.

Merhaba.
Criticall Mass'in sloganinin: "Trafigi engellemiyoruz, cunku trafik zaten biziz" slogani oldugu dogru.

Ama Criticall Mass'in hicbirseye karsi olmadigi cumlesi -eger ben yanlis anlamadiysam- pek dogru degil.

Criticall Mass kentlere egemen olan motorize kulture karsi orgutlenmis bir girisim. Bu yaniyla bir tarafi temsil ediyor. Ozellikle Avrupa'daki olusumlar hayli politik.

**
Bu baglamda forumunuza bir de duyuru yapmak istiyorum. 27 -31 agustos tarihlerinde İstanbul cok onemli bir organizasyona ev ssahipligi yapacak.

Otomobilsiz sehirlere dogru adini tasiyan bu konferanslar dizisi icinde farlklli ulkelerden bisikletciler de olacak.

(link)

adresinden bilgiler ulasabilrsiniz.

Kolay gelsin.

Aydan Celik (Cizer/ arada bisiklet hakkinda yazar)

Benim arkadaşıma Taksim-Divan Pastanesi taraflarında, Bisiklet Federasyonunun düzenlediği günde taksi çarpmıştı. İnşallah böyle aksilikler olmaz. Trafik biziz de hala mazgallara lastikler giriyor, arabalar bizi hiç sayıyor.
Elimizden gelen neyse, yine de yapmalıyız elbette.

Geri