Eray BAYĞAR
Daimi Üye
- Tepki
- 327
- İsim
- Eray
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Aynen uygulama bu şekilde. Dün annemin 2.doz Biontech aşısını yaptırmak için gittik. Biz 5.kişiydik 1 kişi daha gelsin o şekilde yapalım dediler.Ben de ikinci doz biontechi oldum bir sıkıntı olmadı. Söyle bir uygulama yapmışlar aşı için gelen kişi 6 yi bulana kadar kutuyu açmıyor aşıyı yapmıyorlar. Bence güzel uygulama.
14/04/2021 de oldum bende ilk doz aşımı.(Sinovac) İlk doz sonrası bir yan etki görmedim. İkinci doz içinde arefe gününe randevu aldım. İkinci aşıyı olduktan sonra güncelleme yaparım.
Tam da bunu yazacaktım.
Aşı karsitligina hiç bir diyeceğim yok. Bunu bir ideolji gibi savunup bagira bagira ulu orta propagandasınin yapilmasi yanliş. Bu hastalik adam seciyor bu seçtigi adam senin bir yakının olabilir ve senden etkilenip aşı olmadiysa bununu vicdanına nasil aciklayacaksin. Olmayacaksan olma marifetmiş gibi ortalik yerde propaganda yapma.
Hocam geçmiş olsun, ben de dün öğretmen kontenjanından aşıyı oldum ve aynı şekilde kol ağrısı var şu an. Ne olur ne olmaz diyerek araçla geldim bugün işe.Öğretmen olarak nihayet dün sıram geldi ve Sinovac olmadığı için 15.00'te Biontech vuruldum. Sırada beklerken bir abla eşinin de Biontech vurulduğunu ve iki gün kol ağrısı yaşadığını söyledi. İlk beş saat ağrı sızı olmadı bende. Uyumaya yakın başladı. "Hadi canım kadının söylediğinden etkilendin, psikolojik bir ağrı hissediyorsun şu an." dedim kendime.Gece de sağa sola dönerken ağrıyı hissettim. Uyandım ve dirsekten yukarısında ara ara uyuşmayla beraber fena bir ağrı var. Kolumu kaldıramıyorum. Konuya da bakınca bunun Biontech yaptıranların birkaçında yaşanan bir etki olduğunu gördüm. Haricinde başka bir etki yok şimdilik. Umarım şu ağrı da çabuk geçer.
Not: Yatırım tavsiyesi değildir.![]()
Öğretmen olarak nihayet dün sıram geldi ve Sinovac olmadığı için 15.00'te Biontech vuruldum. Sırada beklerken bir abla eşinin de Biontech vurulduğunu ve iki gün kol ağrısı yaşadığını söyledi. İlk beş saat ağrı sızı olmadı bende. Uyumaya yakın başladı. "Hadi canım kadının söylediğinden etkilendin, psikolojik bir ağrı hissediyorsun şu an." dedim kendime.Gece de sağa sola dönerken ağrıyı hissettim. Uyandım ve dirsekten yukarısında ara ara uyuşmayla beraber fena bir ağrı var. Kolumu kaldıramıyorum. Konuya da bakınca bunun Biontech yaptıranların birkaçında yaşanan bir etki olduğunu gördüm. Haricinde başka bir etki yok şimdilik. Umarım şu ağrı da çabuk geçer.
Not: Yatırım tavsiyesi değildir.![]()
Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun. Ağrı geçene kadar ben de araçla gideceğim sanırım.Hocam geçmiş olsun, ben de dün öğretmen kontenjanından aşıyı oldum ve aynı şekilde kol ağrısı var şu an. Ne olur ne olmaz diyerek araçla geldim bugün işe.
Sinovac ve Biontech görünüyor sistemde ama Sinovac kalmamış.Sırası gelenlere seçenek olarak hangi aşılar sunuluyor?
Hastalığın ölümcül olduğunu düşünenler aşı yaptırabilir,
Vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyorum,fakat 100 binde 1 ölme oranım olan bir hastalık için aşı olmayı hiç düşünmüyorum.
Covid 19 salgının ilk günlerinde Nisan 2020 başında Covid 19'a yakalandım. 3 gün hastane, 3 gün KYK'da ve 14 günde evde karantinada kaldım. İlk 2 gün yüksek ateş ve çok şiddetli kas ağrısı yaşadım. 3. gün ateşe normala döndü, 4 günde kas ağrılarım geçti. Hayatımda hiç böyle bir kas ağrısı yaşamamıştım. İnanın yattığınız yerde kolunuzu kaldıramıyorsunuz. Mutlaka aşı olun. 43 yaşındayım ve sıramı bekliyorum. Mutlaka aşımı olacağım.
Hastalığın ölümcül olduğunu düşünenler aşı yaptırabilir,
Vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyorum,fakat 100 binde 1 ölme oranım olan bir hastalık için aşı olmayı hiç düşünmüyorum.