umutcelik
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.846
- Bisiklet
- Trek
Ne yaparsın dostum can tatlı,aşı gelsede gelmesede önce arkamızı sağlama alalım diyoruzhiç olmazsa gelirse hangi aşı faydalıysa o olsun diyoruz bizim tartışmamız budur,ama tabi tuzun kuru olunca garip geldi dimi sanada
![]()
Hocam benim tuzum kuru degil, ben de risk altindayim. Bagisikligim yok, asi da olmamadim henuz.
Ama garip geldi, maske konusunda da insanlar ilk basta bir suru sey konusyordu vay efendim n95 maskeden, ameliyat maskesine, tekrar kullanilmasina kadar ama sonucta herkes buldugunu takmak zorunda kaldi. Asi da benzer olacak gibi geliyor bana.
Hayirlisi.
ABD'nin yani kapitalizmin beşiği olan bir ülkenin aşısını olacağıma Çin aşısı olurum daha iyi. Tercihen bana sıra gelene kadar yerli aşı bulunur ise yerli aşıyı olmayı tercih ederim, yok bulunmaz ise Çin aşısını hiç düşünmeden kullanırım. ABD ve Avrupa hastalıktan kırılırken şu an Çinde vaka sayıları 20'yi geçmiyor.
ABD kapitalizmine karsi olup, bunun zitti olarak Cin'i gormek ve tercuh etmek biraz garip geldi bana, kusuruma bakmayin. Kapitalizm konusunda Cin'in ABD'den geri kalir yani yok.
Diger bir mesele de Cin asini tercih etmenizin sebebi olarak vaka sayisini gostermeniz. Cin halki asilanmaya basladi mi, vaka sayilarinin dusuk olmasinin sebebi asi mi?