hamza06
Üye
- Tepki
- 143
- İsim
- hamza t.
- Bisiklet
- Carraro
Üçüncü faz testlerini nerde yapacak çinliler sizceAçıklanan aşılar içerisinde inaktif aşı olarak geçen Çin aşısı 3. faz aşamasındam sonra sonuçları iyi olacaksa olmamak için sebep yok. Olurum şahsen...
Zaten 3. faz devam ediyor çinde ayrıca Türkiyede de 3bini aşkın aşı yapılmış durumda.Üçüncü faz testlerini nerde yapacak çinliler sizce![]()
Aşılar bulaşmayı değil hastalanmayı önlüyor. Yani herkes aşılı diye siz daha güvende olmuyorsunuz. Aynı şekilde aşı oldunuz diye maskesiz gezip bulaştırmaya devam ettirmenizde sakıncalı.herkez oluyorsa benim olmama gerek yok ozaman![]()
Az insansa bulaşmasından değil ama bulaştırmaktan korkar.@BerkEvren Türkiyenin %70 vurduruzsa yeterli oluyormuş. Hem aşı olan kişi bulaşmasından korkar mı ?
İşte bu postu paylaşan zihniyet yüzünden bu durumdayız bence. Adam sanıyor ki aşı olunca herşey bitecek, maskeyi, mesafeyi umursamayacak.
Aynen senin Gibi düşünüyorum. Avrupalının vurdurduğu aşı olsa yine düşünülür ama çin aşısı ya😀 plastik oyuncağını almıyoruz kanserojen diye aşısını içimize enjekte ettireceğiz. Benim aklım almıyor.Adam gibi aşı gelirse vuruluruz diyordum ama şunu duyunca vazgeçtim,bir kaç sene önce ürettiği sars aşısı klinik testleri tamamlanmamışken onaylansın diye rüşvet veren bir şirketin aşısını asla enjekte ettirmem! Koskoca dünyada Avrupa,Abd dahil birçok ülke tercih etmezken bizimle birlikte çin aşısını tercih eden Endonezya,Şili,Brezilya,Bengladeş gibi enteresan ülkeler diyeyim 3.dünya ülkeleri demeyeyim artık. (link)