Scudo Sports

Counter strike oynayanlar buraya

@Cenk_
Amma çile çekmişsin abi sen Counter'dan :)

• Beğen
Tepkiler: Cenk_
Scudo
Evet çok çileler çektik ama yılmadık vurulduysakda kaç yüz kere onurumuzla vurulduk :p

bir tanesi bizi kevgir e çevirmişti ama sen kimseye söleme aramızda kalsın ;)

• Beğen
Tepkiler: nusretgüven
ilk counter ile tanıştığım da internet kafe de half life oynuyorduk, ordan internet kafeci abi couter a geçelim mi dedi , (aslında arkadaşlarına dedi ama ben de atlamıştım) baktım millet silah falan alıyor, ben sinir oldum bilmiyorum silah almayı, onlar da söylemediler başta, gittim birine bilgisayar başından kalkıp sordum tekrar, bana b ye basacan demişti. Ben gene de becerememiştim ilk başta tabanca ile dalmıştım, düşürdükleri silahları alıyordum. Bir baktım eve gecikiyorum o zamanlar daha çocuktuk.
Şu anda hastanede o internet kafeci abilerden biri ile beraber çalışıyorum. o bilg,yar kayıtlarına bakıyor bende hastalara

Bende yıllardır cs oynamıyordum 7-8 ay önce bir kaç arkadaşımın gazıyla cs go aldık,fırsat buldukça girip 1 2 map oynayıp çıkıyorum, eskisi gibi heves yok yetiyor :)

• Beğen
Evet, 99'dan beri hala oynarım.. Şu sıralar 95.173.173.5, Rakı Balık adresinde takılıyorum.. Ama son zamanlarda çıkan Go'yu hiç oynamadım.. Belki bu yaz ona da takılırım.. Rakı Balık'ta 2 yıl önce admindim.. Şı sıralar Evren Bilimci nicki ile oynuyorum..

• Beğen
Tepkiler: nusretgüven
@Erol Kethüda
Abi go yu şiddetle tavsiye ederim. Bu aralar indirimde steamde haberin olsun. ;)

bende gençken oynamıştım :) half life 2 de vardı ozaman başka oyun yoktu.

nasıl yüklüyoruz nasıl oynuyoruz geri dönelim.

şifre yapıp ölümsüz falan oluyorlardı en son önüne geçildi mi o işlerin?

• Beğen
Tepkiler: Atacan
@r.ezk
Cs go ile hile işi daha aza indi rekabetçi oyun modunda neredeyse sıfır bundan dolayı go yu ağır tavsiye ederim. :)

Counter Strike Global Offensive 2012
sanırımö cs GO dediğiniz, orijinal almanın faydası nedir stem de 12 tl imiş :)

@r.ezk
Abi crackli oyunlarda virüs olabilme ihtamali var.En garantisi steamden almak.Hem arkadaşlar daha reele indirgendi hem oyun kalitesi iyileşti.Ve son olarak durduk yere başın ağrımaz. :)

eyw. peki birkez satın alıp, 2 ayrı bilgisayara kurup aynı tek hesabımla oynayabilirmiyim?

@r.ezk
İki ayrı bilgisayara kurabilirsiniz hatta 100 bilgisayara ama aynı anda oynayamazsınız.Steam izin vermiyor.

• Beğen
Tepkiler: r.ezk
Counter-Strike Global Offensive

Failed to load launcher DLL: belirtilen modül bulunamadı hatası alanlar için.

Çözüm!! uptade etmeye başladığı zaman, oyun açılana kadar müdahele etmeyin.
Aksi taktirde bu uyarıyı alıyorsunuz.
Nick yazma
Oyunun kurulu olduğu dizine girin.
Ultimate Name Changer isimli dosyayı tıklayın üstte Name yazan yere isminizi nick inizi yazabilirsiniz.
Ama Resim nasıl ekleniyor onu bulamadım henüz.
Herkese iyi oyunlar

@Cenk_
Resim eklemeyi profili düzenleden fotoğraf üstüne gelerek yapabilirsiniz.

• Beğen
Sene 2006 bilgisayar evimize ilk kez girdi. Ozaman bizim akrabalardan komşulardan kimsede bilgisayar yoktu tabii. Etraftada anlayan insan 0. Aldık bilgisayarı getirdik eve babamda Counter Strike ve NFS Underground 2 nin CD'lerini almış. NFS'yi kurduk CS'yi kuramadık. Eve birsürü insan geldi kırtasiyeci ocusu bucusu kimse yapamadı en son çözdük birşekilde oynamıştık :D

@Emre Yönlüer
Valla 16 yıldır counter devam ediyorsa bi kerameti vardır. ;)

@Cenk_
Şu an masaüstünden giriş yapamıyorum.Steamden profile girip bak orada bir yerde düzenle butonu olacak.

Geri