Scudo Sports

Counter strike oynayanlar buraya

Scudo
@nusretgüven steam dediğin açılan sayfa benzeri yer ise, evet üye profili var fakat düzenle diye bir seçenek göremedim.
Yada oyunun yüklü olduğu klasörde bir yerdemi ?

Adsız.jpg

@E.E P2000, 2 tane flash, 1 tane el bombası, 1 tane sis bombası, bi tane de M4A1 ver bana, Mirage haritasına koy terörü kökten çözeyim :D

• Beğen
Tepkiler: E.E
@E.E Çok fark var yalnız...
Oyunda koştuğun kadar gerçekte koşamazsın.
Ayrıca gerçekte karşındakini indirmek için tek fırsat var!!!! :cool::hihi::hihi::hihi:

• Beğen
Tepkiler: E.E
Ben de indirimden bi tane GO kaptım. Bakalım yaza oynarız :D

• Beğen
Tepkiler: nusretgüven
@Cenk_
Bu resim oyun içinden.Senin yalnız steame girip oradan kullanıcı profilinden ayarlaman lazım.

@Batuhan Köksalnickin ne oradan beraber atarız ;)

@talha55
P2000 yerine desert eagle,M4A1 yerine Awp,Mirage yerine Dust 2 olursa yeme de yanında yat :D

@1dost Steam, aslında arkadaş hediye etti desek daha doğru olur :)
@nusretgüven Nickim Vuh ama hiç iyi bir takım arkadaşlığı vadetmiyorum :D

@Batuhan Köksal
Benim nickim gecekoyan genelde geceleri oynarım takım arkadaşlatımı hep yukarı çekmişimdir sıkıntı olmaz. :)

cs carbon v1.1 oynuyorum şuan 10 senelik playerım :D
nick : WaterCity ~

yaş 70 ama iş bitmedi bizde. isteyen varsa gelsin iyi headshot atarım :bsmagryr: sarıların sülo derler bana

Ben hala steam den 1.6 oynuyorum. Arada kafa dağıtmak için süper. Bazı serverlarda çok hile dönüyor. Bazı serverlar da da feci pro herifler var kafa çıkartamıyorsun. En keyif aldığım ise hile kullanmadığım halde server adminin beni hile diye atması oluyor. Vakit olsa klan adminlik filan yapılır fakat iş hayatında zor. Nick metawox

@DKN
CS de headshot kolay Battlefield 4 te yapın da göreyim.Uzaklığa göre değişiyor CS deki gibi ortaya getirince olmuyor[emoji6] [emoji6]

@Emre Yönlüer
Fps herhangi bir oyunda headshoot garintidir.İddiamı buraya koyuyorum. :D

@nusretgüven Yapılıyor da CS deki kadar kolay değil işte.... Onu söylemeye çalışıyorum :harika::harika:
Örnek olarak şöyle diyeyim;Hareket halinde ki bir helikopterin içinde ki pilotu vurabilenler pek çok diil....Ben 8 aydır oynuyorum 1 kere yapabildim.....:booo::booo::booo: Hodri meydan :p:p

@DKN Hayııırrr.... :kedicik:

Geri