Benim lig usta muhafız, halk arasında bilinen ismiyle keleş 1 deyim. Bayadır yükselemedim de düşmedimde daraldım . Yakın liglerde olan varsa atabiliriz
@rata
Rekabetçide arkadaşlarını öldür ceza al rütbe düş sıkıldıysan.Bir keresinde 3 tane takım arkadaşımı tek el bombasıyla öldürmüştüm.Öyle bir şekilde rütbem düşmüştü.Vay be canım çekti.
Ben ara sıra 1.6 online takılıyodum yakın zamanda. gecen gene girim dedim sxe güncellemesi vardı indirdim sxe yi virus bulastı hep sinir oldum formatladım pcyi sonra kurmadım tekrar counter. Halen arada ultima online oynmaktayım.
Half Life oyunun bir parçası olarak çıkıp beta versiyon ile oyun piyasasına girdiğinden beri oynarım CS yi..Sadece son 4-5 senedir evlenip çoluk çocuga karışıp bilgisayara veda ettiğimden beri oynayamıyorum bu güzelim oyunu.Arada yeğenin pc den steam üzerinden kaçamak yapıyorum ama.saatlerce oynayamayınca da sarmıyo.Allahtan steam hesabım duruyor da ilerde tekrar girince hazirda bekliyor oyunlarım.Hic olmadi evladimiza miras
@rata
Arkadaş söyledi.Aynı takımdaydık. Bu arada yaklaşık iki buçuk neslin counter oynaması ve halen bu oyuna sempati ile bakması gözlerimi yaşarttı. :')
Bende 1.6 oynuyordum online nikim BAKMAYIN VURDUĞUMA MASUMUM du.
Ama çok aşırı wall yapıyorlar dı bıraktım. Duvardan geçme, hız hilesi, tek atış la vurma vs..
Söyleyip uyarıncada hile yapıyoruz demiyor, oynamayı bilmiyorsan gelme diyorlardı.
Ama bildiğim kadarıyla akıncılar server ı ve bazı server lar wall açanları otamatik oyundan atıyordu hatta banlıyorlardı.
ama ondada kimin kimi vurduğu belli değil. Çok aşırı kalabalık oynuyorlar.
en fazla 4 erli olsa güzel oluyordu.
En sevdiğim bölümde de_rats 3 tü. hani bi çocuk odasında fare delikleri gibi yerleden geçiliyor adamları küçük o bölüm.