Scudo Sports

corratec speed 9.700gr

Scudo
benim tarzım bir bisiklet buda bir örnek çok güzel olmuş evet düz maşa kesinlikle harika düz yol için hele benim gibi hiç dağa taşa girmeyen biri için vazgeçilmezdir.güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: tansu berkay
@tns

Sele konusunda yorumunuza katılmamak elde değil. Gerçekten muhteşem bir sele.

Tek kötülüğü bu sele eskidiğinde bünyenin daha kötü bir seleyi kabul etmeyecek olması:)

Bisikletiniz gerçekten çok güzel olmuş. Güle güle binin....

Gerçekten corrateci böyle modifiye ilk kez görüyorum harika olmuş tebrikler

• Beğen
@canyon

kaçkar bisikletten aldım ağırlığı 670 gr fiyatıda yanlış hatırlamıyorsam 90 dolar dı

@ulas

teşekkürler .bisikletimi sizden aldıkdan sonra başladı herşey :)

bisiklet xc'yken bir anda yol canavarı olmuş inşallah kasasız belasız binersiniz.

• Beğen
çok teşekkürler aslında en baştan beri şehir içi kullanım için bir city bike düşüncem vardı ama sonuçda farklı yoldan olsada istediğimi aldım

Çok güzel bir bisiklet toplamışsın dostum, bravo.
Lastikler ve rijit maşayla nefis bir "citybike" olmuş, keyfini çıkar.:)

• Beğen
muhteşem bir hız makinası olmus iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

• Beğen
@Mustafa İçdağ

sizin fikir ve görüşleriniz benim için önemli beyendiğiniz için çok teşekkürler.

3 gün önce bisikletin yeni hali ile 2 saatlik küçük bir turum oldu paylaşmak istediğim şey sürüş izlenimleri ile ilgili :her şeyden önce bisikletin gidişi inanılmaz değişti düz maşa ve1.25 lastikler sürüşdeki keyfi anlatılacak gibi değil amortisörlü maşanın verdiği yığılma hissi tam tersi ataklık olarak geri geldi.ani hızlanmalar pedala verilen güçle beraber hareketlenmesi mütiş bu paylaşımı özelikle city bike düşünen arkadaşlarımız için yapıyorum.kılasman olarak tabiki dağ bisikletine göre avantajları ve dez avantajları var. ama benim gibi şehir içi kullanan arkadaşlarımız varsa hiç düşünmesinler derim.birde 2 saatlik tur hiç yorulmadan ve çok az bir eforla geçti..yokuş yukarı gibi küçük sorunlar artık hiç dert olmuyor yokuş açağıya ise :):):):) söze gerek yok....

• Beğen
Tepkiler: sultibac
iii sürüşler gzl bike olmuş bu arada bu bike sana ne kadara patladı :D:D

@yerstem38_

:D hiçsorma hatırlamıyorum bile

Çok Güzel görünüyor bike...çok akıcı olduğu kesin..yol havası gelmiş üstüne :)

• Beğen
Gerçektende çok güzel olmuş,kullanılan malzeme,jant seti ve lastikler bisikletinizi üst seviye yapmış.Herkesin ;maşanın olmazsa olmaz dedikleri bir zamanda sizin düz maşayı tercih etmeniz farklı bir durum ve aynı şeyi bende düşünüyorum.Amacın asfalt yolda antreman ve hız yapmak olduğu düşünüldüğünde (her ne kadar bu amaçla üretilmiş yol bisikletleri olsada )genede iyi bir alternetif oluşturmuşsunuz,kazasız belasız sürüşler...

• Beğen
@melih3576

teşekkürler.
açıkcası amortisörlü olarak kullanırkende düz maşayı düşünüyordum.asvatta kullanırken akışkanlığı çok farklı ve rahatsızlık olarakta çok bir sıkıntısını yaşamadım .

arkadaşlar şimdi sıra kadroya geldi sizlerden kadro için tavsiye almak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim...

Geri