Scudo Sports

Corratec,scoot ve Trek arasında bir seçim???

Alman'ı, Amerikan'ı hepsi Taiwan'da üretiliyor bunların. Tercihiniz markaların en üst modelleri değilse aşşağı yukarı hepsi aynı. Bence siz alacağınız bisikletlerde deneme sürüşleri yapın ve notunuzu buna göre verin. Ayrıca markası kadar görüntüsünün, renginin de içinize sinmesi çok önemli.

• Beğen
Tepkiler: serkan yüksel
Scudo
Merhaba bende de Corratec x-vert expert var ve o kadar memnunum ki bisikletimden anlatamam... Aldığınızda bence tek değiştirmeniz gereken parça gidon olacaktır çünkü biraz zıt gitmiş bisiklete aynı american chopper motorları gibiydi ilk aldığımda sonra düz gidon taktırdım ve mükemmel bir seviyeye ulaştı benim için. Yokuşlarda kendini çok belli ediyor, çünkü yürümekten daha kolay çıkıyorum... :) Çok güzel bir bisiklet herkese tavsiye ederim. Kararınız Corratec x-vert expert olursa pişman olmayacağınıza garanti verebilirim. ;)

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 6 aylık araştırmaşlarımdan sonra geçen ay corratec expert aldım... cunku hem fiyat olarak hemde uzerinde bulundurduğ parca olarak cok uygundu..benım gıbı 1700 tl butcesı olan arkadaslar ıcın uygun secım.. ızmırde motis bisiklet gercketen alırken yardımcı oluyor :)

hayırlı olsun bende x trail alıcam araştırmalaroınızda bu modelle ilgili nasıl bir izlenim edindiniz

bence bire bunu incelemende fayda var.

Giant X-Sport 3------------550€ (Kilitlenebilir amortisör)

(link)

Geri