Scudo Sports

...::: corratec s02 :::...

Scudo
ilan güncel... bisikletin lastikleri yenilenmiştir... maxxis larsen mimo lastik takılmıştır henüz yere değmemiştir... fiyat hala 1400 ytl dir

deli kadir bence bu bisikleti parçalarsanız daha hızlı alıcı bulabilirsiniz.:) Kadro zaten satılır. Maşayı da ben alırım.:eek: Gerisini de satarsın zaten jantlar da iş görür güzel bisiklet çünkü. Bence parça parça satın ve kurtulun bu ilan güncellemekten...
Maşa için görüşelim dersen özel msj bekliyorum.

kardeşim haklısın... ben kendi mtb mide o şekilde sattım ama bu bisiklet benim değil ki... kararı ben vermiyorum... bu bisiklet satılırsa cannondale lefty alıncak eğer satılmazsa da öğle evin bi köşesinde yatacak... benim olsa şimdiye çoktan parçalamıştım ;)

Merhabalar...

Bisiklet almak isteyen bir arkadaşımla forum ilanlarına bakarken bu ilana gözümüz takıldı..X-vert (0km) s02 bu günkü kur ile Delta bisiklet satış fiyatı 1766 ytldir.Uygun bir pazarlıkla bu fiyatın 1650 ytl ye çekileceğini düşünüyorum.Bu günkü Euro kurunu göz önüne alarak daha makul bir fiyat verebilirseniz bisikleti almayı düşünüyoruz.

Saygılar...

@beransertkaya

bisikletin fiyatını zaten 1400 ytl ye indirmiştik... tekrar sorup fiyatta yeni bi güncellemeye gidilebilir... en yakın zaman içerisinde size bilgi aktarırım.. teşekkürler

@CATBALCA

Tebrik ederim, güle güle kullan. Aramiza hosgeldin ;)

Geri