Scudo Sports

Corratec Revolution World Cup Full Karbon MTB

murat abi merhaba benim bir sorum olacak senin bu bisikletin üzerindeki jantları nereden temin ettin bana linkini verebilirmisin ve ön arka ağırlığı ne kadar ve kaç tel cevabını bekliyorum görüşmek üzere kib

Scudo
murat abi bide unutmuşum yazmayı önceki jantların zzyzx beyaz olanlar ön arka ağırlıkları ne kadardı cevabını bekliyorum görüşmek üzere

murat abi şu bisiklet aleminde MTB bisiklet i görüntü olarak hiç bir zaman beyenmedim ROAD ve TT ler çok hoşuma gidiyordu taki bunu görene kadar ALLAH nazarlardan saklasın bulursam bu kadrodan garanti toplama maksatlı alırım...

Harika bisiklet hocam kusursuz görüntüye önem veriyorsanız avid ultimate beyaz yada mavi set görünüşü çok değiştirecektir :D

Çamurun yakışmadığı ilk MTB bence :D Dağ uçağı olabilcek kapasiteye sahip bi alet kazasız belasız iyi pedallamalar..

mükemmelinde ötesinde muazzam bir bisiklet almışsınız allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...

Güle güle kullanın mukemmel bı bısıklet. sadece kadronun satışını yapan yer varmı acaba?

güle güle kullan.. resimlerde çamurlu halini gördüm dayanamadım vallaha

murat abi merak eetiğim için soruyorum revo hayatımın bisikleti demişsiniz ama neden saınız merak ettim bende de bi arkadaş vasıtasıyla uygun denk geldiği için revo world cup 2006 var ama sıfır gibi ankaradan öxgür özçeliğin bisikleti belki bilirsiniz güzel donanımı da var şimdi bunu kullandığım için herhangi bir dezavantajını yaşadınız mı öğrenmek isterim

Geri