Scudo Sports

Corratec Revolution World Cup Full Karbon MTB

murat abi bisikletin gerçekten çok muhteşem ama şu boğaz bölümü kafama takıldı kadronun furç takımı bölümü çok kalın ve şekil duruyo sen 90mm lik boğaz takmışsın biraz boğaz orda küçücük kalmış ve şeyi bozmuş bana göre yinede sen bilirsin orijinalle karşılaştırdım da

(link)

he bide abi bu revolutıon kardoları hep aynı dime 5 milyarlık 7 milyarlık 10 milyarlık var fiyat olarak kadrolarında değişiklik yok dime fiyattan olabilme şansı varmı yani kadrosu standart olarak aynımı demek istedim

Scudo
Offf Süper bişe yaa. Canım çektii. olsada binsem. Sanırım bu cümleler anlatıyodur duygularımı. Hayırlı kazasız belasız bin abi. Maşallah. Fiyatını bende merak ettim ayrıca ağırlığınıda.

hayırlı olsun bisikletin benimde çok hoşuma gidiyor corratec sen bisikleti komple almadın herhalde.ben sadece kadro istiyorum sade kadro satıyolarmı bir bilgin varmı ama senin kadrosunun aynısı.cevap yazarsan bana sevinirim iyi akşamlar...

@radfahrer

Sadece kadro satisi var.. Delta Bisiklet'e ulasirsan yaridmici olacaklardir...

@yusuf bekar

Beyler hepinize teşekkürler.

Yusuf.Boğaz durumunu herkes sürüş pozisyonuna ve boy durumuna göre ayarlar.Ben şekle baktığım kadar, bindiğim bisikletleri kişisel ölçülerime de uydururum.Kimi açılarda 90 kimilerinde 100 kimilerinde 120 boğaz kullandığım olmuştur.

Bu kişisel bir tercihtir.

Verdiğin linkteki bisiklet EQUIPE TEAM .Benim bisikletim World Cup.2010 model WC leri incelersen kadrolarında farklı olduğunu göreceksin.Fiyat aralıkları ise dolayısıyla hem donanım hemde kadrolara göre değişiyor.

Ben bisikleti bütün olarak aldım.Lakin ciddi değişiklikler yaptım.Bana sadece kadro yadigar kaldı.

Delta da ise Revo kadro var lakin WC bule kadro olduğunu sanmıyorum.

Herkese teşekkürler.

bu bisiklette süper 2009 revolutıonun rengi daha ağır duruyo gerçekten 2010'lar daha karmaşık biraz

Correatec Bisikletin bu modeli ve rengi çok güzel.forumda rastlıyorum...Bu iknci oldu.Kazasız sürüşler...

çamurlu halde gördüğüm kadarıyla bisikletin hakkını veriyon valla inşallah allah bizede nasip ederde verir

Çamurlu bir bisikleti en fazla bu kadar beğenebilirdim... Çok güzel olmuş... Güzel günlerde kullanın inşallah...

murat abi bir sorum olacak bu corratec revolutıon bisikletlerinin pedalları orijinal kilitli pedalmı yoksa bisikleti alanlar pedalı sonradan değiştiriyormu normalde pedallar kilitli yoksa normal corratec pedalımı cevabını bekliyorum teşekkürler

Pedallar kilitli değil.Lakin sen wc alacaksan selamımı söyle,Ulaş abin seni kırmaz gönlünden geçen pedalı sana takdim eder.

Kal sağlıcakla.

ben corratec revolutıon alıyorum ama eQuıpe team alıyorum seninkini bir alt modeli ulaş abiden almıyorum ankaradaki bayiden alıyorum emekteki yinede bilgilerin için teşekkürler abi görüşmek üzere

"ben corratec revolutıon alıyorum ama eQuıpe team alıyorum"

demenden ne dediğini anlamasamda hayırlı olsun kardeşim.

Corratec Revolution ların renklerine hasta oluyorum.
mükemmel bir kadro ve iyi bir kompedant
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim:)

Geri