Teşekkürler, bu süreçte ben biraz daha insanlardan uzak ortamda çalıştığım için yine kendimi şanslı görüyorum ama doğrudan vaka ile temas halinde olan kişilere Allah kolaylık versin. Misal olarak sana bana yasak ama (link)
Öte yandan İsrail 'de ise maske takma zorunluğu bitmiş, kendi resmi twitter sayfalarında video ile duyurmuşlar. Adamlar her şeye çare çözüm bulabiliyorlar finansal kaynaklarını çer çöp projelere değil geleceğe yatırım olarak kullanıyorlar. Bir çok kişi İsrail'den haz etmiyor, "yiğidi öldür hakkını yeme" sözündeki gibi başarılı buldum yönleri oldukça fazla en basit olarak dünyaya her türlü tohum ve ilacı satıyorlar. Tam hatırlamıyorum ama bir zamanlar Türk bir sporcumuz İsrail takımı ile anlaşma yaptı diye ortalığı ayağa kaldırmışlardı, şahsi görüşüm olarak keşke tepkiler üzerine geri atmak yerine devam etseydi. Elindeki sporcuya bile sahip olamayıp sonra adamın belki daha da başarılı olacağı yoldan çevirmek yanlıştı. Konusu da buydu :
Ahmet Örken'in yeni takımı Israel Cycling Academy! Bu yıl İsrail, yarın başka bir takım olur, kariyeri nereye götürürse.