ATALAY16
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.873
- İsim
- Fatih Mehmet ATALAY
- Bisiklet
- Sedona
Semptom belirtmeden akciğere inmesi nasıl oluyor? Nefes almada güçlük oluşuyordur herhalde? 1 haftadır hatunda koku tat kaybı, ağrı, nezle benzeri şeyler vardı. Sabah itibariyle bende de koku gitti, biri şalteri kapattı sankiBaşka bir durumum yok henüz, günlük trainerda abanmaya devam ediyorum. Bayağı da eforlu sürüyorum pozitif olsam nefes almada güçlük çekmem lazım.
@Abdülkadir Ergin Hocam sana gecmiş olsun dedikten sonra banada bulasti 🙂
Ayni dediğin duzeyde geciyor. Test yaptirmadim. Koku 48 saatde gelmeye basladi. Nane yağı koklamak iyi geliyor.
Özel mesajdan olabilir. Önce farklı sekmede açıp bir yarım saat balkonda bekletin derimGeçmiş olsun İbrahim hocam. Forumdan da mı bulaşıyor yoksa 😀
(link)(link)
(link)(link)
bu dava sokağa çıkma yasağı cezaları için genişletilebilirmi onu incelemek gerek
Derinden derinden gelip gitmeye başlayan koku hissi dün itibariyle tamamen normale döndü. Koku almak ne büyük nimetmiş. Nezle ve gripte de koku gider ancak akıntı ve burun tıkanıklığı eşlik eder. Bunda akıntı tıkanıklık yok ama koku da yoktu enteresan bir şekilde. Gün içinde hafiften kırgınlık olup geçiyor. Bunun haricinde bir belirti de kalmadı. Bitkisel yöntemleri uyguladım bu süreçte, iyi geldi.
Balıkesir/Dursunbey'de millet hafta sonu pikniğe bile gidiyor. Bir bisikletçi arkadaşım gidonuna 1 tane ekmek poşeti takmış 1 saat sürüş yapmış. Bulunduğunuz yerin kolluk kuvvetinin tutumuna göre değişir. (Hafta sonu koşuya çıkan bir grup bile var bizde )"Kısıtlamanın olduğu Cumartesi ve Pazar günleri market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız (65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altında bulunanlar hariç) zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçilere gidip gelebilecektir. "
Buna bisiklet de dahil midir acaba?
yasakların gevşetilmesi için 15 şubat tarihi verildi bakalım gevşememi olacak fransa gibi yasaklar saat 6 ya mı çekilecekalmanya karantinayı ay sonuna kadar sürdürme kararı aldı türkiyedede sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek haberleri yapılmaya başlandı kısmi olarak yasaklar gevşermi göreceğiz nedense bunlar hep bana turizm sezonuna kadar türkiye güvenli imajı yaratılmak için yapılıyor gibi geliyor