Scudo Sports

Corona virüsü (Covid-19)

aşıcıları da unutmayalım yine iyisiniz, yerli ve milli aşı müjdelendikten tam 1 gün sonra. benim burdan anladığım yerli ve milli aşının kutusunu müjdelemişler sanki... ekşide de yerli ve milli aşının ismini tartışıyolar

249116 dosyayı görüntüle
Türkiyede aşı olmayacaz yani ben bu sonuca varıyorum bu grafikten.
geçen hafta ben de coviddim pazar bitti karantina. tat koku kaybı olmadı ama hafif öksürük ve nezle hali devam ediyor.

Scudo
@ihsangencer Kişi başı 2 dozdan 25 milyon kişiye yetiyo zaten şu andaki aşı siparişi.

@ihsangencer Çin aşısına güvenen varsa yaptırsın, ben kendimi denek yaptırmam.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
@firestone :) iyi günleer, virüse tapanlar, özgürlükler kısıtlanırken alkış tutanlara iyi günleeer. istiklal caddesine de sırayla giriliyomuş istanbul, iyi günleer. iki hafta tam kapanmacılar, iyi günleer. levent kırca yıllar önce işlemiş grip aşısını tam sırası

EoUUrt5W4AIfyDd.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aydın35
@Esatesat çok geçmiş olsun.Durum cok kötü bütün dunyada buna biyolojik savaş denebilir fakat başlatan içinde büyük bir yıkım tabi bunu göze alıp başlatan onlarıda hesap ediyor,yada halkının belli bır kıyıma uğramasını kabul ediyor.Kim ne derse desin bu virus ve bunun ıcınde bulundugu virus ailesi özel geliştirilmiş biyolojik silah.Aşı konusu ıse tam bir muamma aşı konusunda bu kadar hızlı ilerlemesi durumun kendine özgü unsurların dan dolayı doğal fakat doğal olmayan aşıların içerik yapı ve hızlı gelişimi ki buda başta söylediğim biyolojik silah ve onu imal ederken aşısının da olması konusunda.Bunların harıcınde ilaç sektorünün de içinde bulundugu tibbi malzeme sektörü devlet leri yönetecek büyüklük ve kabiliyete ulaşmış durumda bir gelecek öngörüsü olan distopık şirket devletler durumuna doğru hızla ulaşılmakta.Yine burda insanların köle olduğu ve köleliğin hiç bir zaman yok olmadığı sadece şekil değistirdiği gerçeği ortaya çıkıyor.Sadece siz varsınız kendinizi koruyacak artık bu bireysel korunmanın gücüne bağlı ve bu cok ama cok zor.Ayrıca her hastalığın tedavısı var ama bu karlı bir durum değil istedikleri hiç bir işe yaramayan ilaçlara bağımlı yaparak sürekli kar etmek.Güç bizimle olsun.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@ihsangencer Ne virüse ne başka bişeye taptığım yok, yolum sadece ve sadece akıl yolu. Çok biliyosanız sizi bilim kuruluna alsınlar, bilginizden bütün ülke istifade etsin.

• Beğen
Tepkiler: H.T
@mehmet.ali tekrar geçmiş olsun. Ama cigerlerdeki hasar baya uzun sürüyormuş

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
6 kişilik ofisimizde önce şef pozitif oldu ve karantinaya geçti. Dün arkadaşın eşi pozitif ve doğrudan kendisi temaslı olduğu için o da karantinaya geçmesiyle işler bizim curcuna oldu. 2 gündür kendileri ile temaslıyım diyerek bana da test yaptırdılar. Öğlen negatif olarak test sonucu aldım. Çalıştığım hastanenin kısmen yarısı pozitif vaka, her gün taburcu olan ve ex olanların yerine üzerine 2-3 ekleyerek tekrar gelen oluyor, sayı azalmak yerine artıyor. Keza personel tarafında da durum aynı şekilde duyduğum kadarı ile bir bir artıyor. Aşı olarak yaptırmalı mıyım yoksa yaptırmamalı mıyım hala emin olamıyorum. Zamanında domuz gribi aşısı durumlarında bizimkiler zorla yaptırtmışlardı her hangi bir şey olmadı ama dönem olarak komplo teorileri, paranoyaklık zihnimden bir türlü çıkmıyor. Bakalım durum bize neleri gösterecek.

@Aybek Cihan verilen rakamlara ilk günden bu yanan inanmıyorum. En basit örneğini şahlanan ekonomimizden biliyorum. Sürekli artış oluyor diyorlar hiç bize gelmiyor vergiler ve ona buna her şeye gelen zamlar hariç.

@MakRo Hocam hastaneler artık test yapmıyormuş. Bu doğru mu? Dün is yerinde bir abi 1 haftadır ortalık ta yoktu kayıptı, nerde olduğunu sordum pozitif çıktığını söyledi. e dedim daha 1 hafta olmadı mı neden geldin abi cevap kendimi iyi hissediyorum dedi Bende kendisine tekrar r test yaptirdin mi dedim oda ikinci testi hastane yapmıyor dedi bu adam belki de hala pozitif dedim abi yolun açık olsun. İşin kötüsü aynı servise biniyoruz =S

@MakRo Hocam hastaneler artık test yapmıyormuş. Bu doğru mu? Dün is yerinde bir abi 1 haftadır ortalık ta yoktu kayıptı, nerde olduğunu sordum pozitif çıktığını söyledi. e dedim daha 1 hafta olmadı mı neden geldin abi cevap kendimi iyi hissediyorum dedi Bende kendisine tekrar r test yaptirdin mi dedim oda ikinci testi hastane yapmıyor dedi bu adam belki de hala pozitif dedim abi yolun açık olsun. İşin kötüsü aynı servise biniyoruz =S
Vallahi orada durum nasıl bilmiyorum bizim burada yapıyorlar. Keza ekim ayında arkadaşım hem karantina öncesi hem de sonrasında Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde testini olmuştu. sabah 9 ile öğlen 3 arası acil önünde test yaptıkları yer hiç boş kalmıyor. Sürekli kuyrukta birileri oluyor, Ankara'daki halk ekmek kuyruğu kadar yoğun. Bir çok kişi maskeyi zaten sırf zorunlu olduğu için taktığı çok belli bakıyor şöyle kimin burnu açık kimi sürekli bir şeyler yeme içme derdine girip çıkarmış.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Yok telefonlar yok internet derken özgürlüğümüz elimizden aldılar. Bu hız bizi esir edecek. Telefon ile işten oradan buradan zırt pırt ararlar. Gps den nerede olduğunu öğrenirler , mailine telefondan neden bakmıyorsun derler. Bu hes kodu ile devlette istediğini yaptırır. Bugün aşı yaptırmayan devlet dairesinde işde göremez.yarın daha farklı yerlere gider. Bence yaşadığımız günlerin tadını çıkaralım. Çünkü hergün dahada kötü olacak.iyimser olmak sadece hayalperestlik. O yüzden binebildiğiniz kadar bisiklete binin 😂

Pozitif olabilir. Pcr testi herhangi bir virüsün canlı olup olmadığını göstermez. Prof. Güner Sönmez. Covid geçirdikten sonra 83 güne kadar pozitif çıkabilirsin diyor.

Pcr testi virüslerdeki RNA parçacığını tespit ediyor. Varsa var yoksa yok. Türü , canlılığını saptamıyor.

Pozitif diye korkmanıza gerek yok. Grip geçiren biri de pozitif çıkabilir.

Yakın çevreden ilk kayıp haberini bugün aldık ne yazık ki. Ve işin şaşırtmayan yanı ölüm sebebini kalp yetmezliği yazmaları.

Hani bilmesek yiyeceğiz. Adamcağız virüsü kapıp aşırlaşınca yoğun bakıma girip sonra nefes darlığı vs hayatını kaybetti.

Bir allahın kulu da çıkıp demiyor diyemiyor hatta dedirtmiyorlar bu adam covid 19 dan öldü aga siz ne yapıyorsunuz.

İmam cemaat ilişkisinde toplu kandırılma durumu devam.

Herkes kendi yolunu çizecek isteye aşı olacak isteyen olmayacak (ben olacağımı sanmıyorum).

Hastalığa inanmayanlar, hafife alanlar için bir öneri. Paranoyak olmayın tamam ama umursamayan bir kişi virüsü kapıp 14 kişiyi hasta etti. Kendi iyileşti hayatına devam ediyor. 1 kişi şimdilik öldü. Yoğun bakımda uyutulan 1 kişidaha var. 2 kişi zatürreye döndü geçti derken. O inanmayan ya da hafife alan hayatına devam ediyor. Eşine dostuna "ya benim 3-4 gün ateş biraz ağrı biraz tat yokluğu ile geçti, pek bişey anlamadım geçti gitti" diye anlatıyordu belki de.

Umarım hiç kimse bu durumda kalmaz.

Dikkatli olun.

Endonezya'nın 13 usd'den satın aldığı aşıyı Türkiye sadece ve sadece 75 usd'den satın alıyormuş.

Şimdi koskoca türkiye endonezya ile aynı fiyattan nasıl alır. Büyük ülkeyiz biz. Asla endonezya olmayacağız 😀 keşke kaçıp gidebilsek. Bolbol seçmeye devam etsinler

Yakın çevreden ilk kayıp haberini bugün aldık ne yazık ki. Ve işin şaşırtmayan yanı ölüm sebebini kalp yetmezliği yazmaları.

Hani bilmesek yiyeceğiz. Adamcağız virüsü kapıp aşırlaşınca yoğun bakıma girip sonra nefes darlığı vs hayatını kaybetti.

Bir allahın kulu da çıkıp demiyor diyemiyor hatta dedirtmiyorlar bu adam covid 19 dan öldü aga siz ne yapıyorsunuz.

İmam cemaat ilişkisinde toplu kandırılma durumu devam.

Herkes kendi yolunu çizecek isteye aşı olacak isteyen olmayacak (ben olacağımı sanmıyorum).

Hastalığa inanmayanlar, hafife alanlar için bir öneri. Paranoyak olmayın tamam ama umursamayan bir kişi virüsü kapıp 14 kişiyi hasta etti. Kendi iyileşti hayatına devam ediyor. 1 kişi şimdilik öldü. Yoğun bakımda uyutulan 1 kişidaha var. 2 kişi zatürreye döndü geçti derken. O inanmayan ya da hafife alan hayatına devam ediyor. Eşine dostuna "ya benim 3-4 gün ateş biraz ağrı biraz tat yokluğu ile geçti, pek bişey anlamadım geçti gitti" diye anlatıyordu belki de.

Umarım hiç kimse bu durumda kalmaz.

Dikkatli olun.
Covid 19 yani virüs direkt öldürmez. Ölüme sebep olacakları tetikler. Covid ekarte edilen hastalar (covid artık vücudu terk etmiş geçmiş bitmiş) oluyor.
Sonradan 30 gün sonra vefat eden durumu da iyiye giden hasta vefat etmişti.
Ağır tablo geçirenlerin çoğunda zatüre oluşuyor.

Son düzenleme:
testciler, aşıcılar, komplocular, iki hafta kapanmacılar, şimdi de çipçiler;

249388 dosyayı görüntüle
Onu bunu boş ver . Lise okuyan herkes bilir Dna ve Rna'yı . m-RNA denilen mesajcı RNA hücre içindeki DNA'ya yapması gereken protein (ürün) anahtarı barındırır.

m-RNA 'da mesajla üretilecek ürün , diyorlarki Covid'e karşı kalkan oluşturacak vs vs.
Bu m-RNA olurda başka bir mesaj taşırsa ne olur ?

Yukarıda paylaşılmıştı. Corona virüsü (Covid-19)

Enfeksiyon uzmanı Meltem Özen "Vücut kendisiyle savaş başlatabilir demişti"

Enfeksiyon uzmanı da mı komplo teorisi üretiyor ?

Çin aşısı inaktif virüs yan etkileri açıklansın faz-3 makalesi çıksın bakalım.

Geri