BerkEvren
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 12.866
- İsim
- Berk Evren
- Başlangıç
- 1983—84
- Bisiklet
- Diğer
Aynı tür hareketler yapan adamlar Çin tarafında da çıktı. Bana bulaştı, ben öleceğim. O zaman herkes ölsün kafası. Ruh hastası bencil tipler işte.Sayın bisikletçiler şimdi eğlence zamanı değil. Çünkü şu anda durum çok kritik ve Türkiye'de nerelere yayıldı, kaç kişiye bulaştı veya bulaşacak henüz bilmiyoruz. Resmen arada sıkıştık kaldık. Bu başlıkta Wuhan çıkışlı Corona virüsüyle ilgili paylaşım ve tartışma olursa daha iyi olur çünkü sitece takip ediyoruz. Ayrıca, şu Belçika'da elini tükürükleyip oraya buraya süren adam neyin kafasını yaşıyor anlamadım.
Aynı tür hareketler yapan adamlar Çin tarafında da çıktı. Bana bulaştı, ben öleceğim. O zaman herkes ölsün kafası. Ruh hastası bencil tipler işte.
çok şükür fakiriz.Para ile de bulaşıyormuş.
Bu dönemde nakit kullanmamaya çalışalım hatta mümkünse temassız işlem ile ödemelerinizi yapalım.Para ile de bulaşıyormuş.
Türkiyede temassız ödemeyi de kartı alıp yapıyorlar işin komiği :dBu dönemde nakit kullanmamaya çalışalım hatta mümkünse temassız işlem ile ödemelerinizi yapalım.
Bende de var aynısı, belirtiler tıpatıp aynı hem de. 5 gündür uyku uyuyamıyorum. Dediğiniz gibi corona belirtisi değil ama çok fena bişey. İlk defa böyle oldum.Şu yukarıda alıntıladığım kısmı geçen perşembe gece 3 te yazmıştım. Hala gram iyileşemedim, daha da kötüleştim aksine. Bu arada 3 farklı doktora gittim, bir tanesi bronşit tanısı koydu, diğerleri başından savdı.
Şuan 2 gün oldu tam uyumayalı, geniz akıntım, öksürüğüm hiçbir şekilde ne uyutuyor, ne oturabiliyorum yerimde. Boğuluyorum başımı yastığa koyduğum anda. Boğazlarım desem onlar da şipşiş.
Şimdi yine geldim bir hastaneye, bakalım bunlar ne diyecek. Gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Yani şuan korona vs bir şey değilim, olma ihtimalim yüksek çalıştığım bölgelerden dolayı ancak belirtiler alakasız. Taşıyıcı olmaktan daha çok korkuyorum ama![]()
Küsuratlı sayı verseydi inanmazdık da napak buna inanak mı?Az once tv de doktor soyledi, dunya nufusunun yuzde 40ina bulasacakmis. Ona gore onumuzdeki yilin programini yapin.
O acidan hic dusunmemistim.@halil halil dünya hayatına göre mi yapalım programı yoksa ahiret hayatına göre mi , kafamız karıştı yahu.
1ay once italya da 700 kisi olecek deseler inanmazdim ama su an bilemiyorum.Küsuratlı sayı verseydi inanmazdık da napak buna inanak mı?
Aynısı Walmart'da var!! Rafları boşaltmışlar orada da(link)