Cuneyt Erkman
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 677
- Bisiklet
- Salcano
desene patladı bizim yarasa siparişlericanlı hayvan ve gıda ürünleri haricindeki siparişler geliyormuş ,
İnsan nüfusunu azaltmaya yönelik pek çok proje olduğu ortada. Fema tecrit kampları Türkiye dahil birçok ülkede inşa edildi. Virüsle enfekte olmak için Yarasa çorbası içmenize gerek yok Nbc (Nükleer Biyolojik Kimyasal) taaruzunun B kısmı sadece Çin değil birçok ülke için her an yürürlüğe girebilir.
Bu durumu dalga konusu yapan embesillere acizliklerinden dolayı acıyamıyorum bile..
Sevgili Dystopia;Wuhan virüsünün proje olduğu başından beri belliydi. Birileri düğmeye bastı. Bu sayede hem devasa büyüyen Çin durduruldu, hem de nüfus azaltılması konusunda adım atıldı. Milyarlarca insanı yok etmek için nükleer silahlar da kullanamıyorlar çünkü kendileri de bundan zarar görürler. Bu yüzden ülkelerdeki iç karışıklıklar, sivil iç savaşlar, ebola, ekonomik sorundan intihar edenler, batıp gidenler, son yıllarda yapay ürünler yüzünden hastalıkların ve bu hastalıklara dayalı ölenlerin artması derken bu virüsle iyice atağa geçtiler. Hal böyleyken ve bu durumun ciddiyeti kapımıza kadar dayanmışken, ciddi ciddi hala dalga geçen insanlar var.
Nerden baksan Kral hareketTelefonumdan Aliexpress uygulamasını sildim
Şimdi ÇİN düşünsün!!!![]()