Scudo Sports

Corona virüsü (Covid-19)

Scudo
İnsan nüfusunu azaltmaya yönelik pek çok proje olduğu ortada. Fema tecrit kampları Türkiye dahil birçok ülkede inşa edildi. Virüsle enfekte olmak için Yarasa çorbası içmenize gerek yok Nbc (Nükleer Biyolojik Kimyasal) taaruzunun B kısmı sadece Çin değil birçok ülke için her an yürürlüğe girebilir.

Bu durumu dalga konusu yapan embesillere acizliklerinden dolayı acıyamıyorum bile..

hanıma bi çorap siparişi vermiştik kasım ayında, gelmedi çorap, şimdi herifleri uyandırmaya korkuyorum, abi gelmedi desek aa hemen gönderiyoruz diyecekler, hadi geldi diyelim, beş liralık çoraba 15 tl damat vergisi var, bi de korona süprizi var, parayı gönderelim deseler satın alırken kullandığımız kredi kartını kapattırdık, hanımı oyalayıp duruyorum, umutları sönmesin istiyorum, bir umuttur yaşatan insanı. aldım elime sazımı

@Kuzey Ege benim 15 gün önce tüm siparişlerim geldi , canlı hayvan ve gıda ürünleri haricindeki siparişler geliyormuş , fakat bekletiyorlarmış gümrükte bir süre daha , tabi doğru mu değil mi bilmiyorum , bu yüzden listede alınacak bir kaç parça bekliyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Kuzey Ege kesinlikle patladı iki hafta önce sağlık bakanlığı(ticaret bakanlığı da olabilir , sistemime gelmişti işim gereği) genelge yayınladı , canlı hayvan , et ürünleri ve gıda ürünleri olmak üzere :koptum:

Maalesef genel olarak siyasilerin özel olarak iktidardakilerin bu gibi durumlardaki tavırları belli. Yüzünüze baka baka çay içerler, yalan söylerler. Şu sıralar yalanlar rekoru malum partide.
Neyse kendi başımıza neler yapabiliriz? En basit koruyucu hekimlik ki bunu SAĞLIK SEKTORU pek sevmiyor sanırım. Isın ucunda para olmadığı için. Bu konuda doktor arkadaşlar ara ara hatırlatmalar yapsınlar. Bünyeyi kuvvetlendirme, kişisel hijyen,toplum içinde riski azaltacak önlemler , corona yada başka kaynaklı hastalıklarda yayılmayı engelleyici tedbirler vb .

İranda ölü sayısı 18 e yukseldi sınırdan kaçak geçen afganlar vs. yakında Türkiyeden haberler gelmeye başlar

İnsan nüfusunu azaltmaya yönelik pek çok proje olduğu ortada. Fema tecrit kampları Türkiye dahil birçok ülkede inşa edildi. Virüsle enfekte olmak için Yarasa çorbası içmenize gerek yok Nbc (Nükleer Biyolojik Kimyasal) taaruzunun B kısmı sadece Çin değil birçok ülke için her an yürürlüğe girebilir.

Bu durumu dalga konusu yapan embesillere acizliklerinden dolayı acıyamıyorum bile..

Wuhan virüsünün proje olduğu başından beri belliydi. Birileri düğmeye bastı. Bu sayede hem devasa büyüyen Çin durduruldu, hem de nüfus azaltılması konusunda adım atıldı. Milyarlarca insanı yok etmek için nükleer silahlar da kullanamıyorlar çünkü kendileri de bundan zarar görürler. Bu yüzden ülkelerdeki iç karışıklıklar, sivil iç savaşlar, ebola, ekonomik sorundan intihar edenler, batıp gidenler, son yıllarda yapay ürünler yüzünden hastalıkların ve bu hastalıklara dayalı ölenlerin artması derken bu virüsle iyice atağa geçtiler. Hal böyleyken ve bu durumun ciddiyeti kapımıza kadar dayanmışken, ciddi ciddi hala dalga geçen insanlar var.

Wuhan virüsünün proje olduğu başından beri belliydi. Birileri düğmeye bastı. Bu sayede hem devasa büyüyen Çin durduruldu, hem de nüfus azaltılması konusunda adım atıldı. Milyarlarca insanı yok etmek için nükleer silahlar da kullanamıyorlar çünkü kendileri de bundan zarar görürler. Bu yüzden ülkelerdeki iç karışıklıklar, sivil iç savaşlar, ebola, ekonomik sorundan intihar edenler, batıp gidenler, son yıllarda yapay ürünler yüzünden hastalıkların ve bu hastalıklara dayalı ölenlerin artması derken bu virüsle iyice atağa geçtiler. Hal böyleyken ve bu durumun ciddiyeti kapımıza kadar dayanmışken, ciddi ciddi hala dalga geçen insanlar var.
Sevgili Dystopia;
-''Proje'' olduğuna dair kuşkunuz/şüpheniz nereden kaynaklanıyor?
-Düğmeye basanlar kimler?Hangi ülke veya ülkeler?
-Abd,atom bombası kullandıktan sonra hiçte öyle zarar filan görmedi,bilakis Dünya'nın en gelişmiş ülkesi oldu..Yani,Abd veya bir başka ülke,neden nükleer silah kullanmaktan çekinsin?

@Triban [USER=702]@Anonim[/USER] Hocam benim düşünceme göre dünyayı bir gemi varsayabiliriz. Bu gemide 2 uçta amerika ve çin var. Eğerki bir uç su almaya başlamışsa en son bile olsa diğer uçta batacaktır. Çin dünya ekonomisinde büyük oranda etkili. Şöyle düşünüyorum biz çinden ve amerikadan ürün satın alıyoruz ve amerikaya hammadde sağlıyoruz. Belki çinde olacak ekonomik olayları amerika tolare edebilir ama biz edemeyiz bu da amerikanın ekonomisini dolaylı gibi görünse de direkt etkiler. Ayrıca dünya da böyle bir olay olduğu bilinse ve amerika güvenli görülse inanın kaçak göçmeni amerika bile engelleyemez. Atom bombası atıldığı yerde kalıyor ve yayılma imkanı yok. Lakin dünyada virüsü taşıyabilecek 7 milyardan fazla vektör yani taşıyıcı olabilir. Bu denli bir silah kullanmak ancak gerizekalılık olurdu bence

ABD'nin o zamanki kullandığı nükleer silahın megatonuyla şimdikilerin megatonları aynı değil. Şimdiki nükleer silahların çoğu en az 10-20 megatonluk. Rusya'da 50 megatonluk nükleer silahlar var. 1 megaton 4 ülkeyi haritadan siliyor. Bu durumda 50 megatonluk bir nükleer silah kullanmak demek dünyanın yaşanmayacak hale gelmesi demektir. Bu yüzden Nükleer silahlar kullanmak değil kullanmamak için vardır. İkinci Dünya Savaşında teslim olmuş bir Japonya'ya sırf Sovyetlere güç gösterisi yapmak için nükleer bomba atıp 250 bin kişiyi buhar eden ABD'nin elinde şu an onlarca nükleer silah var. Sıkıyorsa şimdi kullansınlar da görelim.

Virüsün proje olduğunu düşünüyorum ortada hiçbir şey yokken durduk yerde böyle bir şeyin çıkması tesadüf olamaz. Çin zaten başlı başına tehlikeydi ve birileri düğmeye bastı. Batı, doğu bloku ülkelerin ezici üstün olmasına asla izin vermez. Düğmeye basanları bilmiyorum ama birilerinin Çin sen fazla yükseldin in bakalım aşağı dedikleri belli. Bununla birlikte nüfusu azaltma planları zaten epeyden beri vardı. Dünya nüfusunun 2050 yılında 10 milyar olacağı düşünülüyor. Ama gezegenin bu kadar nüfusu kaldırması zor görünüyor. Birileri birkaç milyar nüfusun sistemin yürümesi için yeterli olduğunu düşünüyor. Kim bilir belki yanılıyorumdur ama her halükârda bir şeyler döndüğü de bir gerçek.

İran sınırında önlemler alınmaya başlandı ve yolcu ,nakliye, hava taşımacılığı gibi her türlü giriş ve çıkışlara yasak getirildi. Yasaklamanın süresi hakkında her hangi bir açıklama yapılmadı.

• Beğen
Tepkiler: Kızagan
çok yazık, günden güne yayılmaya devam ediyor türkiye sınırlarına kadar gelmiş, nahcivan sınır kapısı kapatılmış.

Orta çağ vebası gibi oldu bu sanki.İyi de geçtiğimiz günlerde bunun kuzeni olan mers Türkiye de görülmüştü.Hiç bir şekilde hazır değiliz merak ettiğim acaba tüm dünyanın geleceğini etkileyecek şekilde bir salgın olacak mi.Zira veba yüzünden Avrupa'nın sosyoekonomik düzeyi yapısı herşeyi değişmişti

@engin güner Eğer öldürmeyen daha güçlendirir mantığı ile düşünürsek, yani Çin gibi bir ülke farazi konuşuyorum,1milyon kayıp onlar için çok manevi olmayacak, ama bu işin peşini bırakacağını sanmıyorum,illaki dünya coğrafyasına bedel ödetme davası gidecek.

Daha önce yazıldı mı okunadım çok uzun olunca, en başından beri Çin’i ekonomik yönden Dünya daki diğer devlere kafa tutmaya başladığı için , bazı güçler tarafından zayıflatmak , başına çorap örmek için özellikle yapıldığını düşünüyorum. Sonuçta yıllardır o milletin gen haritasına sahiplerdir ve o genlerde kod diziliminin bir yerindeki açığı bir virüsle yıkabilirler.

*tamamen kendi düşüncemdir kimseyi bağlamaz*
*ytd*

:)

@TatanQa_tr Söylendi hocam belki 10 defa falan 😂😂 Bu bir biyolojik silah olsa kanımca çin bunu zaten ortaya çıkartırdı. Aslında potansiyel olarak tam bir silah ama yapılan incelemeler öyle olmadığını gösteriyormuş

Geri