MakRo
🤘Forever Metal🤘
- Tepki
- 10.231
- İsim
- Alperen Atman
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Felaket tellallığı yada asparagas haber yapmıyorum ama bence de belirlen sayılar daha yüksek. Örneğin benim çalıştığım firmadan bir kaç kişi aktif olarak vakaların bulunduğu odalara girip iş yaptıkları için test yapılmasını istemiş, fakat öncelik dışarıdan gelen hastalarda denilip geri çevrilmiş. Örneğin bize hastanede ilk vaka resmiyete kavuştuğunda beri 2 tane olarak lansa ediliyor. Her gün acil bölgesinde bulunan UMKE çadırında bir çok insan oluyor. Her hangi bir açıklama yapılmıyor. Şuanda biz gibi sivil çalın personeller için doktor ve hemşirelerin ki gibi üniforma ayarladılar. Pazartesiden itibaren iş yerinde forma giyilip çalışmaya başlanılacak. Belirli saatte de hastanenin çamaşırhanesi personel üniforması yıkamaya çalışacakmış. Önlemler giderek artılıyor. Hastaneye gelen herkesin ateşi ölçülüyor hatta bir kaç personelde şüpheli olarak karantina hastanesi olarak görev yapan diğer hastaneye sevk edildiğini duydum.Şu haber canımı sıktı, coronadan olan ölümler var diyorlar, ancak ölüm nedenine solunum yetmezliği yazılıyormuş, öldükten sonra test yapılınca coronadan olduğu anlaşılıyor deniliyor haberde. Durum böyleyse hem ölüm rakamları, hem de hasta rakamları çok daha yüksek anlamına geliyor. Dikkat edin arkadaşlar, sokağa çıkmayın gerekmedikçe, çalışmak zorundaysanız önleminizi alın. Yoksa kimse umursamayacak sizi sizden başka. ZİRA KANAL PEŞİNDE HALA ZAATI MUHTEREMLER!