@maliunal orijinalinde MEGHNA700x38C kullanıyor. Corelli web sitesi tekrardan açılmış. Oradan baktım. Bulamazsan CST travellers 700x38C bakabilirsin uygun fiyatlı olarak
Herkese merhaba arkadaşlar. Cumartesi günü Corelli Leone 3.0 almış bulunmaktayım. Bisiklet gerçekten başarılı. Araştırmadan (ki normalde yapmam) bisikletçiye güvendiğim için parayı verdim. Fİyatı da gayet başarılı. Maxxis lastikler bayağı hoş duruyordu ve Shimano Altus'un da performansı gayet güzel. Velhasılkelam sorularınız varsa alabilirim yoksa da yorumlarınızı alayım
Hayırlı olsun @kith. Yalnız gözüme çarpmadı değil seleyi değiştirmişsin Leone modellerinin 4.1 Sarı-Gri olanına sulanmıştım bir ara ama bütçemi aştığı için model olarak Trivor 5.0'a yeşilleniyorum bu aralar. Nasipse ya fuarda yada fuardan sonra almayı düşünüyorum. Gerçi ikiside ayrı segment ama olsun. Vites geçişleri, yol tutuşu, ağırlığı nasıl? Maşa Suntour gördüğüm kadarıyla gidondan kilitlemeli değil sanırım. Yollarda stabilizasyonu nasıl?
@chuck_schuldiner teşekkür ediyorum maşa santour evet ama gidondan değil maşa üstünden kilitli. Vallahi seleyi Çin’den sipariş verdim bu geçici çözüm olan sele kılıfı reklam gibi olmasın ama dengesi çok iyi. Genelde asfalt ya da betonda kullanıyorum fakat kaldırım, toprak yol, çukur ne varsa girdim çıktım.
Vites geçişleri hiç sorun çıkartmıyor yağ gibi kayıyor. Son olarak Maxxis lastikler hem görüntü olarak hem de ani duruşlarda ve dönüşlerde farklı hissettiriyor. Ben bayağı beğendim ağırlığı da yeterli tam bir f/p ürünü. Birkaç ay sonra inceleme paylaşmayı düşünüyorum. Bu arada şu an 2018 ürünleri geleceği için dükkanlarda bir indirim var. Belki değerlendirmek istersiniz.
@kith
Fabrika lastiklerinin maxxis olması bile göz dolduruyor. Muadilleri dandik cst leri kullandıkları için 200 lira da lastiğe veriyorsun. Güle güle kullanın.
uzun araştırmalarım sonucu corelli kr 300e karar verdim sora setli 10890 gr.fiyatı 1900 civarı dedi bayii ama şu an ellerinde yokmuş 15 gün sonra gelecekmiş.Fuara gitmeye karar vermiştim ama orda bu ayarda bisiklet bulabilirmiyim bilemiyorum siz ne dersiniz
@cems3 abim bende muhtemelen fuara gideceğim ve emin ol bu ayarda bisiklet değil direk KR 300'ü görebileceksin, hatta oradan da alma ihtimalin olabilir. Bende Trivor 5.0 almayı planlıyorum oradan. Geçen sene ki gibi Corelli 2018 modellerini eksiksiz fuarda sergileyecektir. Nedense Corelli firmasından çok umutluyum ben. Diğer firmalara göre daha sıcak bir yüzü var ve güven sağlıyor... Umarım hep bu şekilde müşteriye değer verir ve kendilerini geliştirirler
Bir Eskişehirli olarak fabrikadan haber alamıyormusun.Ürünler hala piyasada yok ne zaman sürecekler.Fuarda bayi fiyatının çok altına verceklerini sanmıyorum.Ben beklemeye karar verdim.2018 ürünlerini ne zaman piyasaya verebileceklerini ve fuar fiyatını bana bildirirsen sevinirim bakarsın atlar giderim.Teşekkürler
Bir de acaba Eskişehirdeki fabrikadan perakende satış yapmıyorlar mı acaba olmadı oraya gideriz Eskişehir Bursa yakın nassıl olsa
Sporcupazari.com internet sitesi ve magazasi corellinin ana saticilarindan biri. Dilerseniz onlardan tedarik ve bilgi alabilirsiniz.
Urun bilgisini direk fabrikadaki satis ekibinden de alabilirsiniz. Bayi olmasanizda elden geldigince bilgi paylasiyorlar. Mtb mi corelliden almistim. Scopri 2 modelini.
Ben yol/yaris bisikletimi 2. El almasaydım mutlaka corelliden alirdim.
Urunleri f/p.
@cems3 abim nasip olurda fuarda olursam alabilirsem Trivor 5.0'ımı hem fiyat bilgisi geçerim hemde sizlere bir foto atarım 2 gün kaldı be... geçmek bilmiyor günler . Fabrikadan satış yok diye tahmin ediyorum. Yoksa bugüne dek hepimizin haberi olurdu. Firmayı arayıp sormak en garantili çözüm olacaktır düşüncesindeyim @mertgulkokan bence biraz asparagas gibi geldi bu haber. Yeni firma olduğu için karalama yapılmıştır diye umuyorum. Bilgiyi aldığın yer ne kadar güvenilir bilemiyorum ama en azından bana pek inandırıcı gelmedi. 2017-2018 sezonu satış ortalaması dediğin gibi olabilir. Neticede yeni firma lönk diye kar yapamaz. Ama firmanın kapatılması yani o kadar yatırım, arge çalışmlaları vs gibi etkenleri düşününce kapanması vs gibi olumsuz etkenleri ben çok gerçekçi bulamıyorum ne yazık ki.