Herkese merhaba.
Öncelikle Corelli bisikletlerin sitesindeki fiyat listesine soldaki menüden "bisikletler" üzerine gelip çıkan yanal listede en sonda bulunan "fiyat listesi"ni tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sizlerin de belirttiği gibi şu an tanıtım aşamasındalar ve fakat ürünlerini bulmak çok zor. Ben hafta başı Eskişehir'deki fabrikalarını arayıp, İstanbul bölgesinden sorumlu olan pazarlama ilgilisinin cep telefonunu aldım ve görüştüm. Anladığım kadarıyla, sene başından itibaren sevkiyata başlayacaklar, Şubat ayı sonuna doğru da katalogta mevcut tüm modelleri bulmak mümkün olacakmış. Ben Anadaolu yakasında oturduğum için bu bölgeyi sordum ve Kızıltoprak'da İleri Bisiklet, Maltepe'de Saka Bisiklet ve Pendik'de Efor Bisikkletin Corelli ürünlerinin satışını sağlayacağını öğrendim.
2 ay önce Scott sportster 30 bisikletim çalındığı için yeni bir bisiklet arayışındayım. Bu sefer kullanabileceğim en ucuz bisikleti almak istiyorum. Senelerdir kullandığımız arabadan, giydiğimiz ayakkabıya, konuştuğumuz telefondan, çalıştığımız bilgisayara kadar neredeyse her şey yabancı olduğu için en azından bindiğim bisikleti yerli bir üreticiden almaya karar verdim. Corelli bisikleti tesadüfen gördüm ve yerli üretim olduğu için kesinlikle Corelli alacağım. Şu an için aklımdaki model Pierre 5 veya 6.