Scudo Sports

Corelli Bisiklet

Scudo
Herkese merhaba.

Öncelikle Corelli bisikletlerin sitesindeki fiyat listesine soldaki menüden "bisikletler" üzerine gelip çıkan yanal listede en sonda bulunan "fiyat listesi"ni tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sizlerin de belirttiği gibi şu an tanıtım aşamasındalar ve fakat ürünlerini bulmak çok zor. Ben hafta başı Eskişehir'deki fabrikalarını arayıp, İstanbul bölgesinden sorumlu olan pazarlama ilgilisinin cep telefonunu aldım ve görüştüm. Anladığım kadarıyla, sene başından itibaren sevkiyata başlayacaklar, Şubat ayı sonuna doğru da katalogta mevcut tüm modelleri bulmak mümkün olacakmış. Ben Anadaolu yakasında oturduğum için bu bölgeyi sordum ve Kızıltoprak'da İleri Bisiklet, Maltepe'de Saka Bisiklet ve Pendik'de Efor Bisikkletin Corelli ürünlerinin satışını sağlayacağını öğrendim.

2 ay önce Scott sportster 30 bisikletim çalındığı için yeni bir bisiklet arayışındayım. Bu sefer kullanabileceğim en ucuz bisikleti almak istiyorum. Senelerdir kullandığımız arabadan, giydiğimiz ayakkabıya, konuştuğumuz telefondan, çalıştığımız bilgisayara kadar neredeyse her şey yabancı olduğu için en azından bindiğim bisikleti yerli bir üreticiden almaya karar verdim. Corelli bisikleti tesadüfen gördüm ve yerli üretim olduğu için kesinlikle Corelli alacağım. Şu an için aklımdaki model Pierre 5 veya 6.

Öncelikle Corelli bisikletlerin sitesindeki fiyat listesine soldaki menüden "bisikletler" üzerine gelip çıkan yanal listede en sonda bulunan "fiyat listesi"ni tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Evet websitesini güncellemişler eskiden fiyat listesi yer almıyordu :)

Uzun zamandır bisiklet bakıyorum, kış ayı gelince indirim olur diye bekledim ama olmadı.
kullanım amacım ankarada dersaneye gidip gelmek. Günlük yapacağım yol haftanın 3 günü 11km, 4 günü 5km. Triban 500e bütçem yetmediği için 2. el triban ve rockrider 340(5.1)lara bakıyordum.

Bunların yerine sıfır garantili Pierre 2.0 önerirmisiniz?

Üniversiteyi Eskişehirde okudum, gidip elden alsam fiyatta ekstra yardımcı olurlar mı?

Teşekkürler.

Edit: Sitedeki fiyat listesi burdakine göre artmış gözüküyor

@mariokaldato

Ben senin marka anlayışına tuuuurrrrruuuuup sıkıyim emi kaldırato. Cyborg diye isimmi kaldı allasen. Yoksa sen hala 1984 terminatörmü seyrediyorsun, kendini john connor olarakmı hayalliyorsun, hani bir sarah connor vardı ya, seni gidi seni köftehor seni. Anladın sen onu.

Adamların acıklamaları okurken kendı okul projem olan termal kaynakları kullanılarak yapılan seracılık olayını gordum ordan arastırdım benden kopyamı cektıler ne yaptılarsa :D Neyse sonra sıtesıne gırım bakım neler yapmıslar dedım .tr giriyosun site inglilizce tesekkur ettım cıktım madem bu kadar ıyısın adam gıbı sıte yap kendım ugrasssam daha guzel site yaparım yakında patlar bunlar ellerınde kalır hersey.

Selamünaleyküm. Bende bazı modelleri site katoloğundan inceledim mesala Fox 3.0 mtb. modelin donanımına baktım fiyatı 1193 tl ama bence bu fiyat 1000 tl olmalıydı. Çünkü carraro, bianchi, mosso gibi hd fren bunların alt hd frenli olanlarının kampanyalı fiyatları 200 tl daha ucuz. Keşke biraz daha indimli olsaydı ör: 1000 tl gibi.

@Keyif adamı Kendi firmalarinin bisiklet firmasi olan değil direk şirketlerinin.

(link) Bir sayfada bu kadar basıt olur.

bisiklet siteside paket yol bisikletlerine tıklıyorum hıc bırsey acıldıgı yok :D

Terra 2.0 modeli sprinterler için biçilmiş kaftan 52-42t aynakol'a sahip...

@uguryilmaz144
Uğur Bey bu fiyat aralığında (500-max600) sıfır olarak Rockrider 340mı önerirsiniz yoksa Pierre 2.0 mı? Farklı klasmanda olduklarının farkındayım, donanım olarak sizce hangisi ağır basıyor? Üstteki mesajımda belirttiğim amaçla kullanacağım.

Merhabalar. Leone 4 serisi, ben 29'' baktığım için 4.2 ve Speedo 4.0 bence F/P olarak piyasaya göre gayet iyi fiyattalar. Tabiki alıp sürmedik sadece kağıt üzerinden konuşuyoruz. Muadili bisikletler diğer markalarda en az 500 tl farkla başlıyor. Şahsen uzun yıllar kullanılacak mtb veya şehir bisikleti alınacak olsa kullanım zevkine göre ikisinden biri tercih edilebilir. Altus setli bisikletler bile 1.300 - 1500 lerden başlıyor artık maalesef.

Toplantısına giden bayi bir tanıdığım bisikletlerin ağır ve adi olduğunu, satış için de cazip bi tarafı olmadığı için mal almamış..

@mehmetsunu
Ehehe hayat agaci dizisinden Sam' i hatirladin mi memet SUNUM bey :D

Arkadaslar internetten fiyat alip, baskalarina sormaktansa gidin bakin bayisine. Sitesinde bayiler sekmesine baktim coğu ilde var. Suanda fiyat farki olmasi normal adamlar yeni cikmis piyasaya, digerleri ellerinde kalan son mallari daha ucuza satiyor. Tabi internette yine daha pahali ya neyse :D bakmak lazim, karlar biraz erisin gidip kendim bakacagim mesela merak ediyorum aletleri.

Düzgün Türkçe kullanarak memleketi kurtarabileceğimize inanmakta güzel bir düşünce.(hangi ilaci kullanıuyolar bende istiyorum) Bu firmalar aa imkan var atlayalım bizde bişiler üretelim kafasindalar satarlar ama malin ne kadar arkasinda durur tartısılır. ümidim güzel seyler yapıp bizi utandırılar

• Beğen
Tepkiler: Speedster911
@ElcaSeJawS
Sadece bir konuya önem vererek (Düzgün Türkçe kullanarak) memleketi kurtarabileceğini düşünmek güzel bir düşünce... Kendimizi düzelteceğimize "Sadece onla mı olacak ya!!!" demek daha kolay tabii ki.

Yerli firmamız umarım orta segmentte de güzel üretim yapar da Alman, Amerikan, İtalyan firmalara yönelmek zorunda kalmayız.
Saygılarımla...

Geri